У п'ятницю, 18 грудня, відбувся довгоочікуваний фінал шоу "Холостячка", в якому зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина вибирала переможця між Олексієм Тригубенко і Олександром Еллертом.

Актриса в сукні "нареченої" прийняла пропозицію руки і серця від сценариста "Кварталу 95". Ксенія Мішина на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram після фіналу подякувала всю команду за створення найкрасивішого проекту на каналі СТБ. А на офіційному акаунті шоу з'явився знімок поцілунку чоловіка з головною героїнею"Холостячки".

Але ось шанувальники проекту виявилися незадоволені вибором Мішиної, вболіваючи при цьому за Олексія Тригубенка. "Вона не гідна Олексія", "Найбільше розчарування 2020 - Ксенія Мішина", "Льоша, ти кращий супер чоловік..... але їдь додому..... я в шоці", "Повне розчарування !!!! Каже що хоче стабільність, а вибирає гойдалки і відносини на 1-2 місяці ......", "Ой, Лех, Лех, мені без тебе так погано", "Чекаємо ще одне розлучення від Саші через 7 років", — пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Всі вони відзначають одне і те ж - вибір Ксенії Мішиної виявився катастрофічним і неправильним. Однак дізнатися про те, яке ж "Холостячку" перебувати у відносинах з Олександром Еллертом, і чи зуміли вони зберегти любов поза проектом — ми дізнаємося через тиждень, в п'ятницю. Адже саме тоді покажуть спеціальний проект про життя після шоу.

Нагадаємо, чоловіки підкорили "Холостячку" на фіналі, Мішина розгубилася: "Думка змінилася"

Як повідомляв "Знай.ua", Ксенія Мішина після фіналу розповіла про постановку "Холостячки": "Хочеться прокричати"

Знай.ua писав, "Холостячка" Ксенія Мішина сказала переможцю три головні слова: "Я тебе люблю"