Акторка і дружина відомого українського співака Сергія Бабкіна Сніжана після повернення своєї сторінки стала часто ділитися з шанувальниками свіжими фото та відео в соціальній мережі Instagram.

Сергій та Сніжана Бабкіни, фото з Instagram
Сергій та Сніжана Бабкіни, фото з Instagram

Так, цього разу 35-річна знаменитість розмістила милий знімок, на якому позує без краплі макіяжу на обличчі, зате з маленькими паперовими ялинками на волоссі та одязі. Варто зазначити, що у Сніжани вийшло створити новорічний настрій. Дружина музиканта запропонувала підписникам, підвести підсумки 2020 року.

"Сьогодні ми з моїми Ѕніжинками ❄️ виписуємо все те, що вийшло у нас в 2020 році! Від найменших до великих звершень, успіхів, перемог! 💫 Пропоную і вам приєднатися до нас і підвищити свій рівень радості і захоплення собою!!! 🥰

Підведення підсумків – це дуже важлива частина підготовки нашого успішного майбутнього! Це спосіб повірити в свої сили! Потрібно починати пишатися собою просто зараз! Якщо ми ніяк не фіксуємо свої досягнення, то нам здається, що ми стоїмо на місці.

Якщо ми не фіксуємо маленькі і великі досягнення, якщо ми не отримуємо від цього задоволення, якщо ми не заряджаємося гордістю і радістю, то ми - пролітаємо рік зі швидкістю світла і не вичавлюємо з нього цілющий нектар для себе 🌷 Тому давайте сьогодні приділимо 20-30 хв нашого часу для такого дива! І відчуємо, що відбувається з нашим зарядом всередині 🔆", - написала Сніжана Бабкіна.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Нагадавши, 10-річна донька Сніжани і Сергія Бабкіних подалася в акторки: "Прийшли на прем'єру".

Як повідомляв портал Знай.uа, Сергій Бабкін показав вихідний з маленьким сином і зворушив фанатів: "Щасливий ранок у Харкові".

Також портал Знай.uа писав, що Сергій і Сніжана Бабкіни показали, з ким близькі з оточення Зеленського: "Наші любимки".