Сніжана Бабкіна поділилась великою радістю - до неї повернулась "загублена" сторінка в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Ще здається недавно Сніжана Бабкіна ридма ридала над втраченою сторінкою в Instagram, і от настав той щасливий день - акаунт повернувся!

Сніжана Бабкіна відома не лише як продюсер і концертний директор Сергія Бабкіна, але і як його кохана жінка, "штурман" по життю і мама його чудових дітей. Бабкіна є активною користувачкою Instagram, її сторінка постійно поновлювалась постами, в яких Сніжана ділилась зі своїми читачами поглядами на життя, яскравими кадрами та простими радостями.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Та два місяці тому Сніжана Бабкіна зі сльозами на очах повідомила, що шахраї зламали та вкрали її аккаунт в Instagram. Сторінка виявилася втраченою - змінили ім'я, поміняли паролі, видалили всі фотографії й "шапку профілю". Вона звернулася до шанувальників з проханням допомогти повернути сторінку.

І от тепер дружина Сергія Бабкіна повідомила радісну новину - їй повернули сторінку. Як саме це сталось, Сніжана не розповідає, каже, що "абсолютно дивним чином".

"Я всі ці 2 місяці так сильно вірила, не створювала нову! І ось диво!", - емоційно написала Сніжана Бабкіна та подякувала всім за підтримку.

Вона проілюструвала свій пост фотографією, на якій постала у шапці Діда Мороза, зазначивши, що саме він здійснив її бажання.

"До мене Дідусь Мороз прийшов уже сьогодні! Моє бажання здійснилося! Повернули сторінку!!", - поділилась Сніжана Бабкіна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сніжана Бабкіна розповіла, що шахраї зламали і вкрали її аккаунт в Instagram.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сніжана Бабкіна поділилася приємними подіями у своєму житті

Також Знай.ua писав, Сергій Бабкін креативно привітав дружину з 35-річчям