Фанати "Ігри престолів" знову можуть відчути себе у центрі подій Вестероса! Але цього разу, замість боротьби за Залізний трон, вони боротимуться за рідкісні сувеніри та реквізит із легендарного серіалу HBO.

У жовтні на аукціоні Heritage Auctions пройде величезний розпродаж, де можна буде отримати справжні скарби зі світу Вестероса.

На аукціоні виставлять понад 2000 предметів, які розбили на 900 лотів. Серед найкрутіших речей – розплавлена ​​версія Залізного трону, обладунки та меч Джейме Ланністера, а також моторошні протези зубів Білих ходоків.

кадр із серіалу "Гра Престолів"
кадр із серіалу "Гра Престолів"

Стартові ставки, до речі, зовсім різні – від 500 до 20 тисяч доларів, тож тут знайдуться лоти як для колекціонерів, так і для найзатятіших фанатів.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн
Показати ще

І це не все – можна буде забрати додому костюми Дейєнеріс, легендарний меч Джона Сноу «Довгий кіготь» або булаву Тіріона Ланністера. Навіть ті предмети, які з'являлися на екрані буквально кілька разів, на зразок дзвону ганебної ходи Серсеї або кривавого одягу з Червоного весілля, обіцяють викликати активні торги.

Гра престолів
Гра престолів

Джей Роу, віце-президент HBO, каже, що аукціон – це унікальний шанс вхопити шматочок історії – вони всі ці роки зберігали реквізит та костюми для можливих спін-офф та продовжень. Тепер, коли "Дом дракона" завершив другий сезон, студія вирішила, що настав час розлучитися з частиною цієї колекції, залишивши лише те, що стане в нагоді для майбутніх проектів.

Якщо ви хочете стати власником чогось із "Ігри престолів", можете вже почати ставити на лоти заздалегідь. Основні торги відбудуться з 10 по 12 жовтня у Далласі, на платформі Heritage Auctions.

Нагадаємо, Джордж Мартін і HBO готують сім нових проектів про світ Вестероса

Раніше ми писали про те, що "Гра престолів" рятує від сліпоти на обличчя: несподіване відкриття вчених

Крім того, Знай.ua повідомляв, сага про серійного вбивцю повертається на екрани: анонсовано продовження "Декстера" з Майклом Холлом