Олена Шоптенко – українська хореографіня, учасник проекту "Танці з зірками".

В інтерв'ю жінка одного разу розповіла про життя в іншій країні, куди поїхала разом із сином на початку війни та про труднощі, що виникають на новому місці. Нині Шоптенко проживає у Відні разом із 6-річним сином Олексієм.

Олена Шоптенко з сином, фото з Instagram
Олена Шоптенко з сином, фото з Instagram

Жінка зізналася, що хлопчикові важко було звикнути до нових реалій. На її думку, подібні труднощі виникають не лише в неї, а й у всіх українських мам, які були змушені залишити свої будинки.

Головною проблемою є те, що дитина не розуміє мови, і надто експресивна. Якщо у дитсадку виникає якийсь конфлікт, дитина намагається себе захистити фізично, внаслідок чого і виникають бійки. Через часті конфлікти між сином Шоптенко та іншими вихованцями садка, хореографиня вирішила перевести дитину в інший садок. Насамперед жінка вирішила поговорити з директором, щоб пояснити ситуацію.

Популярні новини зараз
Кому з пенсіонерів виплатять щонайменше 8000 грн Місячне затемнення 18 вересня та кохання: для яких знаків Зодіаку цей день принесе шанс на яскраві почуття Зміни у військовому обліку – чого чекати українцям Українцям повертають знижки на комуналку: хто отримає 25%, 50% і навіть 100%
Показати ще

"Але в іншому садку я посіла іншу позицію. Я одразу прийшла до директора, до кожного викладача і сказала, що дитина з України, дитина не розуміє мови. Вона намагається. Тому і можуть бути такі моменти. Якщо ви хочете, щоб я що- то пояснила йому, я охоче це зроблю нашою мовою, щоб він знав ці правила і надалі виконував" - розповіла Олена.

Нагадаємо, що богиня "Танці зі зірками" Олена Шоптенко похвалилася індійськими пристрастями: "Піднімають моральний дух".

Раніше ми повідомляли, що "колишня" Зеленського Олена Шоптенко з "Танці зі зірками" розповіла про хворобу: "Найцінніше, що є".