Спальня Майкла Джексона була наповнена дивними предметами, включаючи святилище для немовляти.

Фотографії з будинку співака показують кімнату, в якій Джексон провів останні хвилини свого життя, яка була вкрита бульбашками з ліками, фотографіями дітей та навіть закривавленою сорочкою у шафі.

Майкл Джексон і Бабблз, фото з соцмереж
Майкл Джексон і Бабблз, фото з соцмереж

У книзі "83 Minutes: The Doctor, The Damage and Shocking Death of Michael Jackson" автори Марк Ленгхорн і Метт Річард пропонують більш детальну інформацію про особняк співака в Лос-Анджелесі.

"Столи були завалені медичним приладдям, таким як флакони з ліками, шприци і трубки. Пластикові пакети, розкидані на стільцях і стільницях столів, містили латексні рукавички, креми і пакети з фізрозчином" , - пояснюють автори. Вони також додали, що було знайдено "різні тюбики з таблетками та таблетками".

Популярні новини зараз
ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Готуємо каністри: в Україні очікується різке зниження цін на бензин та солярку Пенсіонерам збільшать виплати майже на 900 гривень Не беріть слухавку, якщо бачите ці номери: шахраї залишать без копійки
Показати ще

На одній із фотографій кімнати Джексона зображений дерев'яний комод із великою білою табличкою, що висить на ящиках. У правому кутку можна побачити зображення немовляти в капелюсі, а ліворуч червоним шрифтом написано "милий малюк".

Кімната Майкла Джексона, фото: LAPD
Кімната Майкла Джексона, фото: LAPD

Над вивіскою великі круглі зображення немовлят захаращують верхню частину блоку під великим дзеркалом у золотій рамі. У шафі біла сорочка без коміра, вкрита засохлою кров'ю, висіла на рейлінгу за допомогою білої пластикової вішалки.

На іншому знімку ліжко, вкрите білими простирадлами, з оксамитовою подушкою, парою окулярів, CD та лялькою-немовлям зі світлим волоссям, одягненою в білу сорочку, коричневі комбінезони та пару сандаль. Повідомляється, що в іншому місці в кімнаті була стійка для внутрішньовенного вливання та голка на підлозі.

Кімната Майкла Джексона, фото: LAPD
Кімната Майкла Джексона, фото: LAPD

Детектив Мартінес пояснив ситуацію: "На ліжку стояв ноутбук, там було щось на кшталт реклами з фотографіями немовлят. Усі знали про звинувачення, які висувалися проти містера Джексона протягом багатьох років... Але ви повинні розуміти, яку справу я розслідував".

Кімната Майкла Джексона, фото: LAPD
Кімната Майкла Джексона, фото: LAPD

Мартінес також розповів про кімнату у фільмі "Вбивство Майкла Джексона" і сказав, що там була невиносна спека, що вкрай незвичайно в розпал літа в Лос-Анджелесі, і описав кімнату як "дуже, дуже спекотну".

Автори 83 Minutes стверджували, що кімната Майкла "смерділа жахливо", тому що співак відмовлявся дозволяти комусь забиратися в цьому місці.

Нагадаємо, що син Майкла Джексона "влаштував війну" бабусі через спадок: за що вони борються.

Раніше ми повідомляли, що Тейлор Свіфт побила черговий рекорд: з Eras Tour вже обійшла і Майкла Джексона.