Розтин Майкла Джексона виявило деякі з найжахливіших подробиць, які коли-небудь спостерігалися при смерті знаменитостей.

Джексона було оголошено мертвим 25 червня 2009 року у віці 50 років, офіційною причиною смерті було названо зупинку серця. Його серце відмовило через смертельну суміш седативних препаратів, яку дав йому лікар Конрад Мюррей, а гостра інтоксикація пропофолом була вказана як сприятливий фактор. У нього було передозування пропофолу та бензодіазепінів. Парамедики прибули через три хвилини після виклику швидкої допомоги, але виявили, що він не дихає, і не змогли його реанімувати.

Ліза Марія Преслі та Майкл Джексон
Ліза Марія Преслі та Майкл Джексон

Його смерть зрештою було визнано вбивством, і Мюррея було звинувачено в ненавмисному вбивстві в лютому 2010 року і визнано винним. Він був засуджений до чотирьох років ув'язнення, але був звільнений умовно-достроково у жовтні 2013 року.

Випливли похмурі подробиці розтину Майкла Джексона, оголивши, що скальп короля поп-музики був по суті голим під його перукою, прив'язаною лише до кількох рідкісних ниток. Копперс описав його натуральне волосся як «рідкісне і поєднане з перукою», показавши, що Майкл Джексон боровся з «лобним облисінням», звідси й приклеєна перука.

Популярні новини зараз
Українців закликали виходити на пенсію пізніше – сил вистачить Зміни у військовому обліку – чого чекати українцям Газ та світло: які будуть нові тарифи з 1 жовтня Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

Татуювання також були частиною секретного особистого полотна король поп-музики, підтвердженого страждаючим від пігментації шкіри вітіліго, воно побілило плями на його грудях, обличчі, руках і животі. Він не просто боровся з плямистою шкірою; губи співака були нафарбовані рожевими, а брови отримали дозу чорного татуювання. Щоб відповідати лінії росту волосся, навіть передня частина черепа була затемнена.

Майкл Джексон і Деббі Роу: скрін із соцмережі
Майкл Джексон і Деббі Роу: скрін із соцмережі

Король поп-музики Майкл Джексон важив 55 кг, коли помер, а його шлунок не містив нічого, окрім частково розчинених пігулок – результат виживання на одному мізерному прийомі їжі на день. Його тіло було усіяне слідами від уколів знеболюючих.

На його колінах і гомілках були виявлені загадкові синці та порізи, що свідчить про недавнє падіння, а біля його смертного одра поліцейські виявили запечатану пляшку із сечею, катетери, голки та кисневий балон, що малюють похмуру картину його останніх днів.

Серед інших жахливих відкриттів були постійна пов'язка на носі та зламані ребра через відчайдушні спроби реанімації.

Майкл Джексон, скріншот: YouTube
Майкл Джексон, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що син Майкла Джексона "влаштував війну" бабусі через спадок: за що вони борються.

Раніше ми повідомляли, що Тейлор Свіфт побила черговий рекорд: з Eras Tour вже обійшла і Майкла Джексона.