Олег Винник, який став розчаруванням для багатьох українців після того, як зник із радарів на початку повномасштабної війни, нещодавно урочисто повернувся із новою піснею.

І хоча він продовжує перебувати за кордоном зі своєю родиною, але чомусь вирішив бути "на тій хвилі" з українцями, хоча його спроби не зовсім успішні.

Винник і Горбенко, фото: instagram
Винник і Горбенко, фото: instagram

У той же час в Україні з'явився двійник Олега Винника – Андрій Кравченко. Навіть не повився, а існує вже тривалий час. Він став гостем на передачі в Олексія Сузанова і розповів, як ставиться до того, що дуже схожий на "підкорювача вовчиць". Та й сам Винник відреагував на чоловіка, але не зовсім радісно.

Олег Винник, кадр з відео
Олег Винник, кадр з відео

Популярні новини зараз
До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого
Показати ще

В ефірі програми "Говорити вся країна" Кравченко відповів на закиди Валерії Барон (керівниця фан-клубу Олега Винника), яка вважає, що співак копіює Винника.

"Манеру співу Олега Винника я не копіював, але якісь фішки я для себе, можливо, брав. Тому що голоси народні. І є прийоми вокальні, які не вигадав Олег Анатолійович, а придумані давно. Хочу довести, що я не Олег Винник .Я до нього ставлюся з величезною повагою. Він зробив величезний внесок у нашу українську культуру, і я взагалі вважаю, що любов публіки її потрібно заслужити. Кравченко. Треба ще Кравченку пуд солі з'їсти, щоб стати кимось у житті.

Андрій Кравченко, кадр з відео
Андрій Кравченко, кадр з відео

Сам Винник теж приєднався до програми з відеозв'язку та був вкрай агресивний у бік Кравченка.

"Мені абсолютно байдуже, хто і що говорить і вигадує. Не треба займати чиюсь нішу. Будьте собою, знайдіть своє обличчя. І не намагайтеся на чужому коні доїхати до раю. Зрештою, я вже до сьогодні стільки бачив своїх дублерів". . Комічних і не комічних. Дай Бог їм всього, чого вони хочуть розглядати, хто на мене схожий . Олегу, який чекає світу далеко від України.

Також, сміючись, Олег відповів Андрію на пропозицію зробити дует: "Я думаю краще було б звернутися до Мадонни або Дженніфер Лопес, це буде вдалий дует. У них більше грошей".

Нагадаємо, що "Тіло Олежки тремтіло під ковдрою..." : з'явилися деталі "втечі" Винника з України.

Раніше ми повідомляли, що "Гроші скінчилися?": українки різко відреагували на "повернення" Олега Винника.