Виконавець Олег Винник зміг залишити територію України ще у перші дні повномасштабного вторгнення Росії. Днями артист, який ще два роки тому був дуже популярний в Україні, розповів про свою "втечу", а також прокоментував хейт на свою адресу.

Як запевнив співак, перебуваючи за кордоном, він продовжує брати участь у підтримці української армії. Олег зазначив, що не заробляв на війні, а натомість усе віддавав.

Про це стало відомо завдяки заявам самого Олега Винника, які він озвучив під час візиту до ток-шоу одного з українських телеканалів.

Олег Винник на ток-шоу, скріншот: YouTube
Олег Винник на ток-шоу, скріншот: YouTube

"Я нікуди не тікав, щоб кудись повертатися, це не в моєму стилі. І я, зрештою, роблю свою справу. Я дякую своїм шанувальникам, що ходили на концерти та платили гроші. І слава тобі Господи, що я їх не витратив. Якби Господь не давав мені пісні, то ми не спілкувалися б з вами сьогодні.

Популярні новини зараз
В Порошенка зібрали з українців 17 млн грн на ЗСУ, але гроші витратили на судову заставу екс-чиновнику, - експерт Холод настає: опубліковано детальний прогноз погоди на зиму в Україні 1,32 грн за кВт замість 4,32: українцям знизять вартість електроенергії вже восени, кому пощастить В Україні дорожчає "блакитне паливо": що буде з тарифами для населення
Показати ще

Олег Винник. Фото: скрин відео
Олег Винник. Фото: скрин відео

Артист додав, що йому байдуже на хейтерів та користувачів, які висловлюють негатив у його бік. Він побажав користувачам знайти себе і не намагатися "на чужому коні доїхати до раю".

"Мені байдуже, хто і що говорить і вигадує. Мене цікавить тільки те, коли настане перемога і коли ми житимемо у світі", - підсумував Олег.

Нагадаємо, 26 лютого 2022 року Олег втік із України. Чоловік зізнався, що виїхав законно, бо є резидентом Німеччини. Після цього Вінник видалив усі фото зі своїх соціальних мереж і почав мовчати.

Лише 2023 року чоловік дав інтерв'ю, де розповів про лікування рідкісного захворювання за кордоном. Згодом Олег знову зник із інфопростору українців, але заявив про себе влітку 2024 року, анонсувавши першу пісню за час вторгнення – "Мої люди".

Нагадаємо, "Тіло Олежки тремтіло під ковдрою...": з'явилися деталі "втечі" Винника з України.

Раніше повідомлялося, "Жодної хвороби не було": колишній продюсер Винника пояснив раптове повернення зірки.

Також, "Що за дід-алкаш поряд?": після гірких сліз Насті Каменських українці не впізнали Потапа.