Нещодавно, символ музичної індустрії сучасності Тейлор Свіфт закінчила європейську гілку легендарного туру Eras Tour.

Зараз у артистки є час відпочити перед його поновленням в Америці та Канаді, і вона обрала для цього свій улюблений маєток, де вже засвітився не тільки її хлопець Тревіс Келсі, а й інші знаменитості.

Тейлор Свіфт та Тревіс Келсі, фото з соцмереж
Тейлор Свіфт та Тревіс Келсі, фото з соцмереж

29-річна Джіджі Хадід була помічена в особняку Тейлор Свіфт у Род-Айленді після зіркової вечірки біля басейну співачки. Хадід була одягнена у вільну футболку з графічним принтом і носила світле волосся, покладене хвилями, а також тонкий обідок.

Джіджі Хадід у будинку Тейлор Свіфт, фото: TheImageDirect.com
Джіджі Хадід у будинку Тейлор Свіфт, фото: TheImageDirect.com

Популярні новини зараз
Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст
Показати ще

Цілком можливо, що вона ночувала у своєї подруги після суботніх свят, на яких були присутні бойфренд королеви подіуму Бредлі Купер та його дочка Леа Де Сен. 49-річний актор і його 7-річна дитина, яку він виховує разом із колишньою дівчиною Іриною Шейк, були помічені дорогими заміськими будинками Свіфт, які стояли на балконі.

Вечірка у будинку Тейлор, фото: TheImageDirect.com
Вечірка у будинку Тейлор, фото: TheImageDirect.com

Що ж це за такий загадковий будинок для вечірок і що вона означає для самої Тейлор Свіфт?

У 2013 році Тейлор Свіфт придбала маєток площею 11 000 квадратних футів у Род-Айленді за колосальну суму 17,75 мільйона доларів, яку вона, як повідомляється, заплатила готівкою. Будинок з вісьма спальнями, відомий як High Watch або Holiday House, був побудований на найвищій точці Уотч-Хілл і може похвалитися більш ніж 700 фут приватного пляжу.

Будинок Тейлор Свіфт, фото: TheImageDirect.com
Будинок Тейлор Свіфт, фото: TheImageDirect.com

До того, як Свіфт отримала ключі від величезного особняка, будинок, збудований у 1929 році, понад 30 років належав спадкоємиці нафтової імперії Ребекці Харкнес. Насправді Свіфт, мабуть, взяла деякі риси у Харкнесс, яка була відома тим, що влаштовувала вечірки у стилі Гетсбі, і продовжила її справу, зробивши будинок на вершині пагорба місцем, куди запрошували святкувати кожен День незалежності.

Вечірка в будинку Тейлор Свіфт, фото: abigail_lauren/Інстаграм
Вечірка в будинку Тейлор Свіфт, фото: abigail_lauren/Інстаграм

Хоча 34-річна поп-зірка сама не ділилася численними фотографіями свого будинку для відпочинку, кілька її друзів з-поміж знаменитостей заглянули всередину будинку, виклавши протягом багатьох років у свої соціальні мережі фотографії з розкішної вечірки, відомої як Taymerica.

Ще у 2015 році кілька її знаменитих друзів, включаючи Джіджі Хадід, Джо Джонас та Марту Хант, поділилися фотографіями з веселих вихідних у своїх Instagram.

Замість розкішних картин Свіфт віддала перевагу чорно-білим фотографіям своїх друзів та родини, які, зважаючи на все, висять на одній зі стін її коридору.

Тейлор Свіфт, кадр із кліпу на пісню: "I Can Do It With A Broken Heart"
Тейлор Свіфт, кадр із кліпу на пісню: "I Can Do It With A Broken Heart"

Нагадаємо, що Дональд Трамп збрехав Тейлор Свіфт та її фанатів на піку боротьби з Камалою Харріс.

Раніше ми повідомляли, що сотні українців мало не загинули: на концерті Тейлор Свіфт у Відні планувався теракт.