Нещодавно відомий актор Ед Вестрік, відомий всім за ролю Чака Басса ощасливив своїх фанів новиною про одруження.

Серіал "Пліткарка" у свій час був одним із найпопулярніших, та збирав рекордні показники по всьому світу. Також актор Ед Вестрік зіграв роль плейбоя та сина мільярдера Чака Басса, нещодавно порадував своїх фанів весільними світлинами в інстаграм. Його нареченою стала Ема Джексон, нині кохана дружина.

Ед Вестік і Емі Джексон. Кадр із відео зроблене папараціямии
Ед Вестік і Емі Джексон. Кадр із відео зроблене папараціямии

Раніше актор завірусився інтернетом коли випадково зустрів на виставкі Келлі Разерфорд, яка зіграла роль Лілі ван дер Вудсон, де познайомив кохану та отримав схваленна. Їх теплі відносини смусили фанів поринути у ностальгію, багато хто порівнював їх з персонажами, яких вони зіграли.

Ед Вестрік активно використовує образ свого персонажа, тим самим набираючи шалену популярність, чого лише варта його легендарна фраза: "Я Чак Басс".

Популярні новини зараз
Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Чак Басс. Кадр із серіала "Пліткарка"
Чак Басс. Кадр із серіала "Пліткарка"

І ось молодий актор, якому лише виповнилося 37 років нарешті одружився. Світлини в інстаграм він підписав "Подорож тільки починається". А саму пропозицію Ед зробив ще у січні цього року. Пара одружиласяу невеликому містечку під назвою Гштад, що розташоване у Швейцарії, там молодята і провели медовий місяць. Канал Знай.ua хоче особисто побажати молодятам теплого майбутнього, та разом із фанами продовжимо спостерігати за їх життям.

Серена із реального життя стала Блер із серіала, тільки у Знай.ua

Блейк Лайвлі вагітна четвертою дитиною

Читайте у Знай.ua, як Блейк Лайвлі затьмарила своєю красою топових моделей