Зіркова пара Гейлі та Джастін Бібер повідомили своїм фанатам, що малюк народився.

Ще одна зіркова пара стали батьками, 24 серпня Джастін Бібер опублікував на всоїй сторінці в інстаграмі фото свого малюка, а саме малеьку ручку новонародженого Джека Блюза Бібера, це його повне ім'я. Нарешті молодих батьків можна привітати з народженням їхнього сина.

Гейлі і Джастін Бібери. Кадр із відео папарацій
Гейлі і Джастін Бібери. Кадр із відео папарацій

Новина про народження малюка сколихнула фанатів та підірвала інтернет, пост у інстаграмі із фотом маленького Бібера набрав шалених 13 млн лайків, і їх кількість лише збільшується. За зростанням Джека з цікавістю спостерігають вже його нові прихильники, адже, як тільки стало відомо про вагітність Гейлі, про яку стало відомо ще у травні, пару оточили увагою як фани так і папарації. За стилем колишньої моделі спостерігали мільйони, чого варта та новина, що в один час розкупили босоніжки для вагітних, які носила Гейлі.

Тепер фанати лише очікують спільні сімейні фото зіркової пари, та побільше світлин малюка.

Популярні новини зараз
Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого Кінці з кінцями не зведете: яку пенсію отримають українці Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

А Знай.ua особисто вітає пару з новою ролю, під назвою батьківство. Хочеться також додати, найкращі побажання малюку і нагадати, що саме на питання про майбутніх дітей, яке відбулося в ефірі Еллен Дедженерес декілька років тому, Джастін відповів, що повністю підтримує Гейлі, адже її тіло це її діло.

Гейлі Бібер. Фото із відео на каналі Гейлі
Гейлі Бібер. Фото із відео на каналі Гейлі

Читайте також у Знай.ua, як відреагувала мама Бібера на новину про вагітність Гейлі

Селена Гомес шукає хлопця після розриву з Бібером

Тейлор Свіфт покала свого нового хлопця