Тіна Кароль – відома українська виконавиця, яка періодично ділиться зі своїми шанувальниками будь-якими публікаціями у Instagram чи Telegram.

14 серпня - День Народження її покійного чоловіка, Євгена Огіра, якому могло б виповнитися 44 роки. Проте 11 років тому найважча хвороба — рак шлунка — забрав його життя.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Тіна залишилася одна, разом із Веніаміном, якому вже 15 років (у листопаді буде 16). Тому вона вирішила зробити з ним спільне фото, копію того самого знімку багаторічної давності, коли вона була поряд із Євгеном.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Мер Одеси Геннадій Труханов оформив паспорт РФ та банківську картку у лютому 2022 року: фото документів Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Мобілізованим оголосили важливе нововведення Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

"Сьогодні дитячі свята починаються з хвилин мовчання за тими, кого немає. Діти вміють шанувати пам'ять і поважати героїв, серед яких їхні батьки та родичі. Сльози на їхніх очах сухі, наші діти сильніші за нас. Доля, що випала. нашим дітям важка та несправедлива. Молодих вдів, таких розгублених, таких сильних – нас сьогодні таких, на жаль, стає більше.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Тіна досі не може усвідомити те, що її коханого чоловіка немає наживо вже 11 років. Як він і просив, вони продовжують йти далі, але разом із ним — у пам'яті та серці.

Нагадаємо, що продюсер розповів про друге заміжжя Тіни Кароль: "Вже зіграли весілля".

Раніше ми повідомляли, що груди майже нічого не прикривало: Тіна Кароль вразила користувачів "гарячою" фотосесією.

Також стало відомо, що Тіна Кароль вирішила показати українцям інтим, але їм не сподобалося: "Знайди собі вже когось".