Відомий на увесь світ американський серіал "Друзі", шокував розривши суму гонорару однієї з головних акторок, а саме Дженніфер Еністон, яка зіграла роль Рейчел Грін.

Джерело: Lad Bible

Культовий серіал котрий зібра фанатів по всьому світі, та котрий переглядають мільйони людей і досі, розкрив суму гонорару однієї з головних акторок. За кожен епізод Дженніфер отримувала на початку серіалу близько 75.000$, але з шаленою популярністю, також і зросла сума гонорару акторів. Так акторка вже мала суму 750.000$ за епізод, а саме 7 та 8 сезон. Через що сума її зароблених грошей за сезон знятий у серіалі складала аж 18 млн $. А у останіх двох сезонах серіалів її гонорара становив 1 млн$ за один епізод, так само отримували і її колеги по серіалу, через що це зробило їх найбільш високооплачуваними телевізійними акторами того часу. Важко навіть уявити наскільки це великі гроші, особливо у той час.

Серіал Друзі. Кадр з серіалу
Серіал Друзі. Кадр з серіалу

Так кар'єра акторки пішла лише в гору, і її гонорари за майбутні ролі лише збільшується. Також акторка продовжує отримувати роялти від серіалу "Друзі".

Популярні новини зараз
В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення Кінці з кінцями не зведете: яку пенсію отримають українці Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Серіал Друзі. Кадр з серіалу
Серіал Друзі. Кадр з серіалу

Саме через такі високі гонорари шестеро друзів, тепер вже і в реальності, були рекордно високооплачуваними телевізійними акторами протягом багатьох років. Але згодом їх перегнали актори серіалів "Гра Престолів" та "Теорія великого вибуху"

У Знай.ua дізнайся як виглядають зараз атори серіалу Друзі

Дженніфер Еністон хоче допомогти Брітні Спірс

Невже Метт'ю Пері був закоханий у Дженніфер Еністон, дізнайтися детальніше на Знай.ua