Богдан Шелудняк блогер, ведучий і актор відомий всім на призьвисько Буше, знову вскочив у скандал, знявши відео "Проблеми блогерів під час війни".

Богдана цього разу розкритикували вже і військові. Нещодавно він зняв відео де підняв "серйозні" проблеми блогерів, а саме, яка складна робота блогерів під час війни, і що це можна зрівняти з роботою військових на фронті.

За сюжетом компанія знаменитостей разом з військовим, який пізніше виявився також просто актором, вийшли на каву. За столиком біля кав'ярні, вони говорять про важливість відпочинку. До них підходить, якийсь чоловік і висміює їх за втому, через знімання відео. І раптом за них заступається військовий, їхній друг, і говорить: "Я не знаю, не хочу і не вмію знімати, але знаю, що блогери дуже багато працюють і тяжко. Так вони не на фронті, але вони роблять дуже багато речей для спільної мети - перемоги". Далі Богдан додає: "Якщо вам цікаво, то ми не просто знімаємо відео. Кожен має бути на своєму місці".

"Соціальний ролик" Богдана Буше. Кадр з ютуба
"Соціальний ролик" Богдана Буше. Кадр з ютуба
Соціальний ролик Богдана Буше. Кадр з ютуба

Найсмішніше те, що пізніше виявилося, що військовий був просто переодягнений у військову форму блогер. Відео одразу розкритикували, а військові обурилися "соціальним роликом", висміявши цю команду блогерів: "Бережіть себе! Ви все, що у нас є, але багато не працюйте". А жінки почали зазначати, що Буше тепер не 10 з 10, а й не дотягує до трьох.

Популярні новини зараз
Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Пізніше Богдан Шелудняк прокоментував на хейт у його сторону, визнавши, що ролик був не доречним: "Це був дійсно крінж. За моїм проханням відео видалили".

Коментарі під "Соціальним роликом" Буше
Коментарі під "Соціальним роликом" Буше
Коментарі під Соціальним роликом Буше

Також у Знай.ua дізнайтеся про освідчення Остапчука своїй коханій

Хто з блогерів порушив закон, виїхавши з України незаконим шляхом, тільки на Знай.ua

Читайте також на Знай.ua, як Маша Єфросініна поставила на місце Буше і Остапчука