Телеведуча Оля Фреймут опинилася у центрі гучного скандалу, пов'язаного із купівлею квартири у київського забудовника Андрія Вавриша.

Історія почала розгортатися, коли Оля публічно назвала Вавриша шахраєм та винесла конфлікт на загальне обговорення у соціальних мережах. У відповідь представники компанії SAGA Development, пов'язаної з Вавришем, представили свою версію подій, і ситуація тільки почала розпалюватися.

Оля Фреймут з чоловіком, фото з instagram
Оля Фреймут з чоловіком, фото з instagram

Основною причиною конфлікту стало невиконання компанією зобов'язань щодо повернення коштів, вкладених у купівлю нерухомості. За словами SAGA Development, проблема із поверненням грошей пов'язана з громадянством чоловіка Олі, Володимира Локотка, який, за їхніми даними, є громадянином росії.

Цей факт, за їх твердженням, ускладнює процес повернення коштів. Однак Оля Фреймут категорично не погоджується з цим поясненням і заявляє, що її чоловік давно проживає в Україні, працює тут з 2006 року і навіть потрапив під персональні санкції росії у 2018 році.

Популярні новини зараз
Без нафти все розвалиться, включаючи літаки: експерт пророкує швидкий крах економіки росії Пенсіонерам підняли виплати: 431 гривня виглядає, як подачка До 3400 гривень: українців будуть оштрафувати за електролічильники Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу
Показати ще

Зараз, за ​​її словами, Володимир є громадянином Казахстану і вся ситуація з його громадянством не повинна впливати на повернення коштів.

Ситуація посилилася, коли забудовник представив документи, які нібито підтверджують, що будинок, у якому Фреймут та її чоловік придбали квартиру, зданий в експлуатацію ще у червні. Проте Оля наполягає, що ці документи не відповідають реальності.

Ольга Фреймут, фото: Instagram
Ольга Фреймут, фото: Instagram

За її словами, будинок знаходиться на стадії будівництва, і вони з чоловіком особисто переконалися у цьому, відвідавши об'єкт. Вона стверджує, що забудовник використовує різні документи, які "потрібно показати зараз", і продовжує наполягати, що жодної здачі будинку не було.

Фреймут також поділилася, що після того, як вона винесла цю історію в публічний простір, до неї почали звертатися люди зі схожими проблемами. Багато хто розповів їй свої історії про те, як втратили житло чи зіткнулися з шахрайством.

Оля зізналася, що не очікувала такого масштабу людського болю, який він випадково сколихнув.

SAGA Development у свою чергу продовжує наполягати на своїй правоті. Вони стверджують, що всі надані Фреймут документи є справжніми, і їхні слова підкріплені офіційними паперами.

Ольга Фреймут. Фото: скрін youtube
Ольга Фреймут. Фото: скрін youtube

Представники компанії також спростували заяви Олі про виведення коштів з заарештованих рахунків, заявивши, що це неможливо, оскільки арешт накладається саме для того, щоб запобігти таким діям.

"У словах Фреймут міститься низка невідповідностей. Не можна вивести гроші з рахунку, який вже заарештовано. Арешт накладається якраз для того, щоб це унеможливити. Розгляд справи про розірвання договору в суді розпочато у вересні 2023 року, аж до війни", – заявили вони.

У відповідь на всі ці заяви, Оля заявила, що вона та її чоловік продовжуватимуть боротьбу за справедливість. Вона також планує зібрати історії інших людей, які зіткнулися з аналогічними проблемами, та обіцяє не залишити ситуацію поза увагою.

Фреймут також розповіла, що найближчим часом вони із сім'єю житимуть на дві країни, оскільки вона все ще переживає за безпеку своїх дітей, і для них зараз краще перебувати у Великій Британії.

Нагадаємо, Емма Антонюк наїхала на Ольгу Фреймут, захищаючи дочку ведучої: "Я могла назвати її..."

Раніше ми писали про те, що репутацію Ольги Фреймут спробували атакувати, але ведуча не змовчала: "Мені соромно перед англійцями"

Крім того, Знай.ua повідомляв, Анна Трінчер змусила говорити Полякову, Маремуху і навіть Денисенка: "Так приємно"