В інтерв'ю подкасту Олега Френді, співак Позитив (Олексій Завгородній) розповів про подарунок на весілля своїй колишній партнерці по групі – Наді Дорофєєвій та Михайлу Кацуріну.

З його слів, його запросили на весілля, але сам співак не зміг приїхати ні на церемонію, ні на святкування. Але без подарунка Дорофєєва та Кацурін не залишилися – співак записав відео з привітанням для пари, адже зараз приємні, зворушливі побажання набагато важливіші за будь-які речі.

Михайло Кацурін та Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Михайло Кацурін та Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

Ще одним цікавим питанням для обговорення стали чутки про роман Олексія та його колеги Мішель Андраде. Це питання він прокоментував так:

“Був лише творчий роман. Ми дуже добре дружимо. Від неї така енергетика. Вона як добрий друг. У нас зараз класний конект щодо дружби. На початку війни вона була серед людей, які підтримували зв'язок зі мною. Підтримували одне одного” POSITIFF

Популярні новини зараз
Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Позитив на інтерв'ю. Фото: скрін youtube

Під час інтерв'ю співак зізнався, чи досі він живе на 500 доларів на місяць. Якщо раніше це була приблизна сума, на яку жив Олексій, то після того він багато продав, навіть машину. А зараз співака запрошують на концерти та пропонують різні співпраці. За кілька днів відео інтерв'ю набрало понад тисячу переглядів, а глядачі залишились у захваті від перегляду. Про таку реакцію свідчать коментарі під відео.

Коментарі. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що Позитив зустрів своє кохання: співак розкрив таємницю.

Раніше ми повідомляли, що Позитив потрапив до лікарні через Наді Дорофєєву, бо вона "з іншим": але співак і не проти.