У вересні буде 30 років, як відбулася прем'єра відомого серіалу "Друзі". Але незважаючи на те, що пройшов значний період часу, він досі залишається одним із найвідоміших серіалів у своєму жанрі.

Сюжет розповідає про життя шести друзів – Моніки, Рейчел, Фібі, Роса, Чендлера та Джої. Якщо на момент випуску серіалу фанати спостерігали за героями, то після завершення за акторами. З того часу минуло майже 30 років і життя всіх акторів кардинально змінилося.

Роль Моніки Геллер виконувала Кортні Кокс. Після виходу "Друзів" до актриси прийшла популярність. Вона знялася у багатьох відомих фільмах та серіалах. Їй навіть запропонували роль у серіалі "Відчайдушні домогосподарки", але через вагітність вона відмовилася.

Популярні новини зараз
Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації
Показати ще

Актриса Дженніфер Еністон – виконавиця ролі Рейчел Грін. До ролі в серіалі "Друзі" її акторська кар'єра складалася не надто успішно, але саме роль Рейчел стала її "щасливим квитком" у світ кіно.

Фібі Буфе – творча дівчина, роль якої виконала Ліза Кудров. Акторка має яскравий шлях у кіно: вона грала ролі і сама знімала фільми. Але оскільки вона хотіла присвятити час своїй сім'ї, робила паузи.

У віці 28 років Девід Швіммер зіграв роль Росса Геллера. Цей персонаж серіалу був створений для Девіда, оскільки режисер був знайомий із актором і вирішив написати роль саме для нього.

Метт Леблан у 27 років, блискуче зіграв роль Джої Трібіані. За весь його зірковий час у кіно – це його найуспішніша роль, незважаючи на те, що він знімався у багатьох фільмах.

Чендлер Бінг – один із компанії друзів, що має гарне почуття гумору. Роль цього персонажа на рахунку актора Метью Перрі. Після виходу серіалу актора почали запрошувати зніматися у різних фільмах та серіалах. На жаль, його життя обірвалося 28 жовтня 2023 року. Слідство у справі триває досі, адже підозри, що актора, який раніше був наркотично залежний, убили.

Нагадаємо, що розпочалося нове розслідування смерті зірки "Друзів" Метью Перрі: поліція шукає постачальника наркотиків.

Раніше ми повідомляли, що Дженніфер Еністон "побачила" Метью Перрі з "Друзів" у Брітні Спірс і тепер хоче допомогти співачці.