Відомий український телеведучий, громадський діяч Олександр Педан таки вирішив здобувати другу вищу освіту. І це при тому, що Олександру вже 42 роки, ну чи лише 42 роки, як хочете. Зірка телебачення поспішила пояснити своє рішення, а також розповіла, для чого йому це потрібно.

Зокрема, шоумен розсекретив, чи дає йому вступ до вишу відстрочку від мобілізації. Окрім того, Олександр зізнався, чи має політичні амбіції.

Про це Сашко Педан розповів у нещодавньому інтерв'ю для одного із українських телеканалів.

Олександр Педан / фото: скріншот Facebook
Олександр Педан / фото: скріншот Facebook

Педан поділився, що обрав спеціальність "Публічне управління" для того, щоб глибше зрозуміти процеси державотворення.

Популярні новини зараз
В Україні зростуть ціни на інтернет: чого очікувати українцям і які цьому причини Потрапили в реєстр – готуйтесь до найгіршого: ухилянтів попередили Без грошей залишаться всі: українців попередили про покупки – заплатите за кросівки 10 тисяч замість 900 грн "Газмережі" попередили про новий спосіб оплати: стосується кожного споживача
Показати ще

"Я вступаю для того, щоб навчатися, це друга вища освіта, вона не дає від армії відстрочку, я просто йду вчитися заради того, що після 40 тобі треба створити нові нейронні зв'язки, якщо говорити іншими категоріями, це публічне управління, де я дуже хочу розібратися власне у державотворенні та ще більше створювати таких класних колаборацій від громадського сектору, держави, приватного сектору", – пояснив ведучий.

Олександр Педан, фото: Instagram
Олександр Педан, фото: Instagram

Відомо, що раніше Педан вивчав економіку, яка зрештою виявилася непотрібною для його кар'єри. Він також зазначив, що не хоче йти у владу.

"Я вже відмовлявся кілька разів від таких пропозицій. Я не хочу зараз іти в держсектор. Я хочу його розуміти, щоб із ним більше і якісніше співпрацювати. Я бачу майбутнє України в колаборації: держава, громадські організації та приватний сектор. Тільки так ми зможемо багато чого змінити", - підкреслив Педан.

Нагадаємо, "Так і захворіти можна": Катя Осадча в купальнику показала свій спосіб порятунку від спеки.

Раніше повідомлялося, навіть війна не завадила: Єфросиніна одягла на себе вартість "однушки" у Дніпрі.

Також, Олександр Педан вирішив повернутись до університету: "І це так круто".