7 серпня 2024 року співачка Софія Ротару відзначила свій 77 День народження. Звичайно, зараз ніколи улюблену і помітну знаменитість практично не видно.

Її сестра Ауріка стверджує, що Софія не залишала Україну, а сама артистка зрідка з'являється у соцмережах, щоб привітати українців зі святом чи поспівчувати постраждалим після російських обстрілів.

Софія Ротару з онуком та сестрою, фото з вільних джерел
Софія Ротару з онуком та сестрою, фото з вільних джерел

Звичайно, деякі знаменитості все ж таки знають, як пройшов цей знаменний день для Ротару. Серед них продюсер Сергій Лавров. Він розповів, що Софія не хоче розголошувати події особистого життя і тому провела свій день народження у сімейному колі.

Друг та колишній концертний директор Софії Ротару додзвонився до співачки та привітав її з цією подією. У розмові із зіркою він дізнався про плани і причини усамітненого або навіть таємного життя Софії Михайлівни.

Популярні новини зараз
"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

"Дзвонив. Вітав. Дуже довго сьогодні з нею спілкувалися. Вона зараз не хоче жодної публічності. Тож не розкриває для громадськості, де вона. Знаю лише, що цей день народження вона відзначатиме із сім'єю. Це те, що вона мені сказала", - розповів продюсер.

Софія Ротару, фото: Instagram
Софія Ротару, фото: Instagram

Нагадаємо, що "Є ризик, що серце не витримає": астролог здивував прогнозом про Софію Ротару 2024 року.

Раніше ми повідомляли, де ховається Софія Ротару і чому не з'являється на людях: розкрито причину.

Також стало відомо, куди поділася Софія Ротару: сестра співачки Ауріка розсекретила, де мешкає знаменитість - плакала на цвинтарі.