На превелике розчарування багатьох шанувальників, після невеликого побачення в Юрмалі Потап та Настя знову не разом. Так, після "інциденту" на сучасній трасі на Кіпрі репер продовжив поїздки Європою. Судячи з опублікованих фотографій, він зараз знаходиться в Андоррі — невеликій країні між Францією та Іспанією.

Про це стало відомо завдяки інформації на сторінці Олексія Потапенка у мережі Instagram.

Публікація Олексія Потапенка, скріншот: Instagram
Публікація Олексія Потапенка, скріншот: Instagram

"Андорра, таке неймовірне місце, країна в горах між Іспанією та Францією. Ми тут недарма, але відкриємо свої карти трохи згодом", - написав репер-менеджер.

Настя Каменських в Одесі, скріншот: Instagram
Настя Каменських в Одесі, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення Мобілізованим оголосили важливе нововведення Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст
Показати ще

Водночас його дружина Анастасія, яка раніше не мала справ з одіозним одеським військкомом Борисовим (і тому не втратила права на приїзд в Україну), виступила з грандіозним концертом в... Одесі. Там артистка заспівала деякі зі своїх хітів сама.

А наприкінці концерту, виконавши пісню "Додому", навіть змогла здивувати одеситів та гостей міста, згадавши долю українських полонених, яких росія безжально катує.

"Дякую всім, хто поділився цим моментом зі мною і допомагає голосно говорити про наших героїв! Слава Україні! Free Azov!", - сказала співачка, зірвавши бурхливі оплески.

Також під час концерту артистка провела благодійний аукціон. Усі зібрані кошти передадуть 110-й бригаді.

Нагадаємо, "Кохання на відстані - існує": Настя Каменських похвалилася романтичним подарунком.

Раніше повідомлялося, "Тяжко працювали і блукали світом...": відомий співак розповів, що чекає на Потапа, Яму і Дорна.

Також, Потап почав офіційно працювати з росіянами – Беспалов розкрив "аферу": "Каменських готова мовчати".