MrBeast – найзнаменитіший творець розважального контенту на YouTube та американський бізнесмен, має "в підпорядкуванні" трохи більше 300 млн передплатників, опинився в центрі кількох серйозних скандалів, які стали справжньою проблемою для його "імперії".

Джиммі Дональдсон (так його звуть у реальному житті) прославився своїми величезними благодійними акціями та конкурсами, які принесли йому мільйони передплатників та контракт на 100 мільйонів доларів із Amazon.

Він подобається фанатам завдяки його вмінню влаштовувати різного формату шоу, куди запрошує безліч охочих до участі. Джиммі поміщає їх у спеціальні умови, оголошує правила "гри", а переможець забирає куш.

Багато разів було таке, що блогер роздавав десятки, сотні тисяч доларів фанатам просто так.

MrBeast / фото: Linkedin
MrBeast / фото: Linkedin

Популярні новини зараз
В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Відео MrBeast на Youtube можна розділити на чотири основні категорії:

  1. Експерименти: екстремальні випробування, такі як поховання на 50 годин або життя в будинку з льоду.
  2. Масштабні витрати: грандіозні витрати, наприклад, купівля острова або організація найдорожчого феєрверку.
  3. Челенджі за призи: змагання з великими призами, включаючи ігри та конкурси для людей різного віку.
  4. Меценатство: благодійні проекти, такі як створення колодязів в Африці та оплата операцій з корекції зору.

Хоча MrBeast довгий час був відомий як "хороший хлопець" на YouTube, його імідж зараз перебуває під серйозною загрозою.

Канал MrBeast / фото: скриншот сторінки Youtube
Канал MrBeast / фото: скриншот сторінки Youtube

Kotaku повідомляє, що його масштабне реаліті-шоу на Amazon, де призовий фонд становить 5 мільйонів доларів, змушує людей випробовувати безліч бід.

Учасники стверджують, що вони не отримували нормального харчування та медичної допомоги, а також багато травмувалися. Деякі жінки розповіли, що їм відмовляли у чистій спідній білизні під час менструації та не давали необхідних ліків.

MrBeast заявив, що зйомки були ускладнені екстремальними погодними умовами та іншими несподіваними труднощами, але пообіцяв розібратися із ситуацією.

Крім того, виникли звинувачення в тому, що деякі з конкурсів MrBeast насправді підлаштовані, а призи дістаються не найзаслуженішим учасникам, а акторам чи друзям. Також блогера звинувачують у безглуздих висловлюваннях на адресу чорношкірих людей та жартах про секс із неповнолітніми.

MrBeast / фото: скриншот Youtube
MrBeast / фото: скриншот Youtube

Незважаючи на те, що деякі з багатьох обвинувачень уже мають довгий термін давності, коли всі факти спливли, фанати залишилися стривоженими. Їхня реакція гостро відбилася на останньому ролику Джиммі під назвою "Виживіть 100 днів у ядерному бункері та виграйте 500 000 доларів" – глядачі поставили понад 2 мільйони "дизлайків".

Це змушує засумніватися в тому, чи зможе MrBeast продовжувати зберігати свою "залізну" репутацію мецената і розвивати далі медіа-імперію фанатів.

Нагадаємо, фемерша, дружина мільйонера та мама 8 дітей підірвала мережу своїм інтерв'ю: живе у "золотій клітці"

Раніше ми писали, блогерка хотіла соковиту попку, але отримала місце на цвинтарі: хірург помилився

Крім того, Знай.ua повідомляв, хлопець дізнався про те, що його мама вбивця за допомогою Google: просто ввів її ім'я і "помчала"