Фанати "Гри в кальмара" дочекалися: другий сезон популярного південнокорейського серіалу нарешті отримав офіційну дату виходу. Netflix підтвердив, що нові епізоди з'являться на стримінговій платформі 26 грудня 2024 року.

Компанія Netflix через короткий анонс повідомила про продовження пригодницького трилеру, який знову захопить глядачів своїми напруженими та смертельними іграми. У центрі сюжету залишається головний герой першого сезону - Сон Гі Хун, відомий як Гравець 456. Після подій першого сезону він має нову мету: знайти і зупинити тих, хто стоїть за організацією жорстоких ігор.

Гра в кальмара повертається. Фото: скріншот з фільму

Глядачам обіцяють захопливі повороти сюжету, адже Сон Гі Хун починає своє розслідування з пошуків чоловіка, який заманив його в гру на початку першого сезону. Це єдиний ключ до розкриття таємниць організаторів та проникнення за лаштунки гри.

Крім того, Netflix розкрив плани на третій сезон, який має вийти у 2025 році і стане завершальним для цього серіалу. Режисер, сценарист та виконавчий продюсер "Гри в кальмара" Хван Дон Хьок поділився своїми думками та почуттями щодо майбутніх сезонів у відкритому листі до шанувальників.

Популярні новини зараз
Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

"Минуло майже три роки з моменту, коли перший сезон викликав такий резонанс у світі. За цей час сталося багато неймовірних подій. Я радий оголосити дату виходу другого сезону і поділитися новинами про третій сезон, який стане останнім. Перший день зйомок другого сезону був для мене майже сюрреалістичним. Я радію поверненню у світ "Гри в кальмара" і цікаво, як ви, глядачі, сприймаєте це повернення після трьох років", - написав Хван Дон Хьок.

Гра в кальмара. Фото: скріншот з фільму

Другий сезон обіцяє бути не менш напруженим та інтригуючим. Сон Гі Хун, сповнений рішучості помститися, знову занурюється у небезпечну гру. Режисер обіцяє нові виклики та небезпеки, які чекають на героя, а також запеклу боротьбу з Лідером, який цього разу виявиться ще складнішим суперником.

"Чи вдасться Сон Гі Хуну здійснити свою помсту? Лідер теж не збирається здаватися без бою. Їхнє зіткнення стане кульмінацією серіалу, яка розгорнеться у фіналі третього сезону наступного року", - зазначив Хван Дон Хьок.

Нагадаємо, Netflix знову вляпався в скандал: вважає, що Ярослав Мудрий — це "король Північної росії"

Раніше ми розповідали, що Жити і грати стане легше: для всіх, хто чекає на Dragon Age: The Veilguard, є крута новина

Також, 700 персонажів та 140 000 рядків діалогів у подарунок: Dragon Age: The Veilguard "порве" гравцям щелепу