Український співак та продюсер Олексій Потапенко став деяким розчаруванням для українців після того, як із початком повномасштабної війни відсиджувався у теплих краях.

Потім він ненадовго повернувся до України, але знову кудись поїхав і навіть зник. Зараз репер дав себе знати, коли приніс своїм вибачення в новій пісні.

Настя Каменських з Потапом на пробіжці
Настя Каменських з Потапом на пробіжці

Популярний репер та продюсер Потап представив нову пісню, яка отримала назву "Вібач". Композиція присвячена жінкам, які люблять своїх чоловіків, незважаючи ні на що, і вміють прощати, а також чоловікам, які не соромляться вибачитись за свої помилки.

"Звичайно, у цьому світі є і такі люди, які мені не пробачили. Однак я пробачив усім і не шкодую ні про що. Хоч я людина емоційна, але я не тримаю образ на інших, тому що образа - це негативна енергія, яка в насамперед впливає на мене", - ділиться репер.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

На композицію артиста вже відреагувала його дружина співачка Настя Каменських. Виконавиця привітала чоловіка із прем'єрою.

Сториз Насті Каменських
Сториз Насті Каменських

Нагадаємо, що Настя Каменських спілкується лише з "безпечними" людьми: журналістка розкритикувала співачку за хамство.

Раніше ми повідомляли, що Потап, який знімав штани в Москві, порадів смерті Заворотнюка: "Більше не зіграєш".

Також стало відомо, що "Ми розлучаємося...": Настя Каменських відповіла на чутки про новий роман Потапа з колишньою.