Всім відомо, що до шлюбу з юною Катериною Репяховою Віктор Павлік був одружений вже тричі.

Першу дружину на ім'я Лідія майбутня зірка покликав під вінець, коли йому було 18 років. У цьому шлюбі, 22 квітня 1984 року народився син Олександр. Первісток пішов стопами батька-співака. Він брав участь у талант-шоу і також став артистом. Другою дружиною стала жінка на ім'я Світлана, яка була родом із Узбекистану. Говорять, що з нею Віктор закрутив роман ще до народження Олександра. Пара прожила у шлюбі 8 років. У 1987 році на світ з'явилася дочка Христина. 1995 року Павлік розлучився зі Світланою і полетів до Туреччини. Незабаром зірка познайомився із третьою дружиною Ларисою Созаєвою.

Віктор Павлік і Лариса Созаева с сином, фото: facebook.com / Лора Созаева
Віктор Павлік і Лариса Созаева с сином, фото: facebook.com / Лора Созаева

Вони зустрілися наприкінці 90-х у Тернопільській філармонії, де обраниця танцювала у ансамблі "Надзбручанка". Пара одружилася. У 2008 році вони розлучилися, але через чотири роки знову одружилися. 2016-го пара остаточно розірвала стосунки.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

У подружжя народився син Павло. На 22 році життя він, на жаль, помер після тривалої боротьби з раком.

Як казала сама Лариса, зустрічатися зі своєю майбутньою четвертою дружиною Катериною Репяховою Віктор почав, коли ще був із нею у шлюбі

Катя Репяхова зі своїм чоловіком Віктором Павліком
Катя Репяхова зі своїм чоловіком Віктором Павліком

Катерина і Лариса нещодавно мали публічний конфлікт із взаємними звинуваченнями в соцмережах. Нині ж Репяхова розповіла, як поділили майно колишнє подружжя.

Як зізналася Катерина, після багатьох суперечок через майно її коханий із Ларисою все ж таки вирішили конфлікт. Зокрема Віктор Павлік розділив кошти за загальну квартиру навпіл і закрив кредит своєї частини майна. Тепер пара щасливо живе і не згадує про скандальні стосунки з Созаєвою. За словами Реп'яхової у коментарі "Люкс ФМ", більше колишня артиста публічно не скаржиться на своє становище, як це робила раніше.

"Зараз її немає в нашому житті, дякувати Богу. Що з нею відбувається, я не знаю. Ця тема не піднімається. Останнє, що нас пов'язувало – продаж квартири", - зазначила Катерина.

Блогерка Катя Репяхова на фотосесії
Блогерка Катя Репяхова на фотосесії

Нагадаємо, що Віктор Павлік зіграв весілля з Репяхової через 4 роки після розпису: "Плаття висіло у шафі, уявіть...".

Раніше ми повідомляли, що дивом врятувався: Віктор Павлик пережив зупинку серця та складну операцію.