Відомий український співак, колишній чоловік Надії Дорофєєвої Володимир Дантес розповів, як йому важко дався запис популярної пісні "Дівчинка Оля", яку він уже переклав українською мовою.

Про це він розповів на своїй сторінці у Instagram.

Володимир Дантес. Фото з Instagram
Володимир Дантес. Фото з Instagram

У 2008 році артист брав участь у проекті "Фабрика зірок". Він розповідає, що життя на проекті було для нього досить тяжким іспитом, адже учасники жили там без вікон, телефонів, годинників.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Співак потрапив у номінацію та мав виконати справжній хіт, щоб журі залишили його у шоу.

Продюсер проекту запропонував артисту виконати пісню "Дівчинка Оля". Дантес чомусь сумнівався, що ця пісня сподобається суддям, але погодився.

"Життя у павільйоні без вікон, без годинника, без зв'язку – це був важкий іспит. За один ефір у фінал я потрапив у номінацію. Це означало, що я міг вилетіти. Коли мені дали послухати цю пісню, я сказав: "Ви хочете, щоб я програв?” – згадав артист.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube
Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

Артист дуже переживав через те, що може не дійти до фіналу, тож після запису пісні його забрали до лікарні.

Навіть незважаючи на те, що Дантес дуже погано почував себе, він таки вийшов на сцену і зі "всім болем" заспівав. Аудиторія підтримала співака шаленими оплесками.

Володимир Дантес, фото Знай.ua
Володимир Дантес, фото Знай.ua

Колишній продюсер співака Наталія Могилевська була настільки вражена виконанням Володимира, що подарувала йому авторські права на цю композицію.

Нагадаємо, що український співак Володимир Дантес презентував новий кліп.

Як повідомлялося раніше, співак Володимир Дантес згадав неприємну історію зі своєю матір'ю.

Як писав "Знай" раніше, відомий артист Володимир Дантес зізнався, що ненавидить життя.