В'ячеслав Узелков, колишній український боксер і нинішній фітнес-тренер, поділився особистою історією на своїй Instagram-сторінці. Він розповів, що протягом 20 років, коли був одружений на Марині Боржемській, не спілкувався з власною матір'ю.

Узелков звинуватив Боржемську в тому, що вона завадила його стосункам з рідною людиною. У своєму пості спортсмен поділився, що після розлучення, яке відбулося з великою публічною увагою та скандалом, він вирішив відновити зв'язок з матір'ю.

В'ячеслав Узєлков. Фото: скрін Ютуб
В'ячеслав Узєлков. Фото: скрін Ютуб

На честь її 75-річчя він опублікував фото з нею і розповів, що хоча він не підтримував зв’язок з матір’ю під час шлюбу, після розставання зрозумів важливість родинних зв’язків.

В'ячеслав Узелков зізнався, що коли він прийшов до матері з квітами, щоб вибачитися, він відчував сором і боявся подивитися їй в очі. Однак його мама прийняла його вибачення з розумінням і любов'ю, запевнивши, що завжди буде його підтримувати, незважаючи на все.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

У своєму пості спортсмен підкреслив важливість збереження зв’язків з близькими людьми та закликав не замінювати рідних іншими родинами, адже мама завжди буде чекати і любити своїх дітей.

Нагадаємо, Марина Боржемська похвалилася сімейною ідилією та нагадала про цілі на 2023 рік: "Починаємо в бою"

Раніше ми писали про те, що В'ячеслав Узелков переніс важку операцію: тепер чекає нове життя

Вам буде цікаво дізнатися "Сподіваюся, що знову чутиму...": співачка Камалія опинилася на лікарняному ліжку після операції