Співачка Тіна Кароль показала рідкісне фото зі своїм єдиним сином Веніаміном, який живе та навчається в Лондоні.

Веніамін єдиний син співачки від шлюбу з продюсером Євгеном Огіром. Фото Тіна розмістила у своєму Instagram та підписала "День сім'ї".

Тіна Кароль з сином. Фото: Instagram
Тіна Кароль з сином. Фото: Instagram

На фото, яке розмістила Тіна до дня родини – Веніамін зображений у футболці "як у Зеленського" – кольору хакі та з патріотичною символікою.

Тіна Кароль з сином. Фото: Instagram
Тіна Кароль з сином. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

У Лондоні юнак навчається в елітній школі Repton Preparatory School, а також займається фехтуванням, українськими танцями, грає на фортепіано та барабанах.

Тіна розповідала, що відправила сина до Англії, щоб дати йому добру освіту, а також захистити від підвищеної уваги до нього як сина відомої співачки.

Він мешкає в українській родині, яка дуже добре ставиться до нього та пригощає його українськими національними стравами.

Нагадаємо, батько юнака Євген Огір пішов із життя 2013 року у віці 32 років, через онкологічне захворювання – продюсер боровся з раком шлунка.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Нагадаємо, що Тіна Кароль анонімно відвідала концерт Shumei, щоб зробити сюрприз: тільки погляньте не на його обличчя.

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль без макіяжу вивалила ягідки та українці розтанули: "Це найсмачніші".

Також стало відомо, що напівоголена Тіна Кароль без спідньої білизни похвалилася спокусливими згинами.