Відома українська співачка, дружина гумориста та ведучого Сергія Середи MamaRika продовжує дивувати своїх фанатів не лише новими піснями. Зірка вирішила зробити зізнання про своє статеве життя. Дружина, молода мама та артистка відверто розповіла про свій досвід.

Разом із артисткою був її чоловік – комік Сергій Середа. Подружжя мало чесно відповісти, скільки мали статевих партнерів за життя.

Про це стало відомо завдяки новому випуску шоу "На барі", яке доступне для перегляду на YouTube.

MamaRika, скріншот: YouTube
MamaRika, скріншот: YouTube

Гуморист вирішив приховати конкретну кількість жінок, з якими мав інтимні стосунки. Втім, він запевнив, що дружина – його єдина статева партнерка. У той же час, виконавиця не соромилася поділитися своїм досвідом.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

За словами MamaRika, вона неодноразово визнавалася Сергію про чоловіків, з якими мала інтим.

"Давайте чесно, я куртизанка зі стажем. Мені 35 років, у мене діти та чоловік. Так, я любила трішки заскочити на пригоду. Бувало, але я вчасно зупинилася і зустріла кохання всього свого життя", – наголосила співачка.

Як зазначила артистка, мала багато статевих партнерів. Їх було понад 20 людей.

MamaRikа и Сергей Середа, фото: Instagram
MamaRikа и Сергей Середа, фото: Instagram

"Звичайно. Ми в якому віці живемо? Я кажу, як є. У мене є досвід", - зазначила зірка.

А ще буквально днями MamaRika порадувала фанатів новою піснею "Шепче дощ" разом із артистом-військовим Balsam. Трек розповідає про розлуку, що переживає чимало українських пар. Тема пісні – актуальна та болісна, її артистам "буквально надиктував космос".

Нагадаємо, музика як ліки: історія відновлення від залежності від українського артиста.

Раніше повідомлялося, Віталій Козловський розповів про попку MamaRika, коли вона була в нього пристрасно закохана: "Так приставала".

Також, MamaRika зізналася, що її стосунки із Сергієм Середою врятувала Одеса.