Українська співачка Jerry Heil, яка нещодавно разом з alyona alyona здобула третє місце на Євробаченні-2024, з'явилася на діджитал-обкладинці журналу Elle Ukraine.

Відповідний номер з'явився на сайті Еlle.

Для фотосесії Jerry Heil приміряла декілька образів, кожен з яких підкреслював її неповторний стиль. Cвітлини цих образів співачка також виклала у своєму Instagram.

На одному зі знімків співачка постала в чорній сукні з корсетом від українського бренду GUDU, доповнивши образ металевим аксесуаром на плечі та сяйливою мінісумкою.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів
Показати ще

Jerry Hail на обкладинці журналу Еlle. Фото: Еlle
Jerry Hail на обкладинці журналу Еlle. Фото: Еlle

Інший образ Jerry Heil був більш ніжним та жіночим: співачка позувала в білій сукні з пишною спідницею від українського дизайнера FROLOV.

Jerry Hail на обкладинці журналу Еlle. Фото: Еlle
Jerry Hail на обкладинці журналу Еlle. Фото: Еlle

Також Jerry Heil приміряла брючний костюм з оксамитовим жакетом та босоніжки на високих підборах.

В інтерв'ю для Elle Jerry Heil розповіла про життя після Євробачення-2024, зміни в українському шоу-бізнесі, власний лейбл, трансформацію стилю та дружбу з alyona alyona.

"Це був неймовірний досвід, який назавжди змінив моє життя. Я дуже вдячна за підтримку українців та можливість представляти нашу країну на такому престижному конкурсі ", - поділилася Jerry Heil про свою участь у Євробаченні.

Співачка також розповіла про те, як війна в Україні вплинула на її творчість.

"Я не можу писати такі ж легкі та веселі пісні, як раніше", - зізналася Jerry Heil.

"Зараз я намагаюся писати музику, яка б допомагала людям жити далі, давала їм надію та віру в майбутнє".

Нагадаємо, Яна Jerry Heil Шамаєва наробила справ зі своїми мріями.

Як повідомляли раніше, дорослий чоловік відповів на "підкат" Jerry Heil.

Як писав "Знай" раніше, Jerry Heil впала у оркестрову яму.