За останні кілька місяців фанати Дженніфер Лопес і Бена Аффлека уважно слідкували за їхніми стосунками. Багато хто вже давно підозрював, що у їхньому шлюбі проблеми. Як виявилося, вони були праві. За інформацією західних ЗМІ, подружжя таємно розлучилося три місяці тому, на початку весни 2024 року.

Інсайдери запевняли, що Джей Ло та Аффлек намагалися врятувати стосунки. Те, що Бен переїхав до іншого будинку, пояснювали його робочим графіком. Але тепер стало відомо, що це не так. Зараз вони ділять майно. За даними Radar, Дженніфер хоче забрати у Бена все, що їй належить, і навіть більше.

Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес

Хоча у Бена на рахунку 150 мільйонів доларів, а у Дженніфер – 400 мільйонів, вона налаштована забрати значну частину його статків. Інсайдери кажуть, що під час їхніх стосунків Дженніфер брала на себе більшість витрат. Бен в цей час бурчав, що вони витрачають надто багато грошей.

Дженніфер вже збирає чеки за приватні літаки, готелі, їжу, одяг, бензин та навіть каву, які вона оплачувала сама. Вона також внесла більшу частину грошей за особняк вартістю 60 мільйонів доларів, який вони купили разом.

Дженніфер Лопес // фото з Instagram
Дженніфер Лопес // фото з Instagram

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів
Показати ще

Дженніфер вимагає повного підрахунку витрат, щоб повернути всі гроші, які вона витратила на Бена. Дженніфер відчуває себе ображеною і хоче помститися. Вона готова діяти жорстко, оскільки вважає, що Бен покинув її.

Нагадаємо, чудова пара на межі розлучення? Дженіфер Лопес та Бен Аффлек знову роз'їхались

Раніше ми писали про те, що Дженіфер Лопес "вляпалася" у скандал за 5 млн доларів: виступила в Дубаї з путіністами на підтримку ЛГБТ+"

Крім того, Знай.ua повідомляв, соковиті форми Дженніфер Лопес ледве вмістилися у весільній сукні українського бренду