Відомий український співак та музикант, лідер гурту ТНМК Фагот продовжує не лише захищати Батьківщину, а ще й виховує сина. Виявляється, що музикант мав ще одну дитину: доньку від дружини-росіянки.

Фагот із ТНМК вперше одружився у 22 роки – його обраницею була росіянка Аліна. Коли пара вже збиралася розлучатися, дівчина завагітніла від іншого. Вона попросила Фагота записати дитину на себе.

Музикант наголосив, що погодився на цей крок, щоб підтримати дружину. Але дівчинка не є його рідною дочкою. Про це Фагот розповів Славі Дьоміну, сюжет вже є у YouTube.

Олег "Фагот" Михайлюта. Фото: instagram
Олег "Фагот" Михайлюта. Фото: instagram

"Зараз уже аналізую це все з думки наших геополітичних розкладів і війни і розумію, що вона нагуляла десь там дитину і зрозуміла, що їй простіше зі мною домовитися, щоб я на себе роль г*нд*на взяв перед її сім'єю, ніж їй самій перед сім'єю розкрити правду. Напевно, у росіян брехня і всі ці цинічні розклади - воно в крові. Вони по-іншому не вміють", - розповів музикант.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Фагот підтримував зв'язок з прийомною дочкою 1 – 2 роки і ставився до неї ніжно. Потім дівчинку удочерив інший чоловік, а він офіційно відмовився від неї.

Фагот, скріншот: YouTube
Фагот, скріншот: YouTube

"Софія Олегівна Михайлюта. Вона попросила записати її на мене. Я кажу: "Добре, щоб тебе твоя родина не з'їла з тельбухами, я зроблю". Може, це і неправильно, але, скажімо так, це був мій останній реверанс при розлученні. Потім вона знайшла чоловіка, який сказав, що хоче удочерити Софійку», – зауважив артист.

Нагадаємо, "росія має здохнути": Фагот із ТНМК став свідком жахливих руйнувань у Києві.

Раніше повідомлялося, що фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків...".

Також, "Далі в бій...": лідера "ТНМК" Фагота скосила підступна хвороба, співак не планує здаватися.