Аманда Барон, психіатр і мама п'ятьох дітей, вийшла заміж за Тайа Джонса, який як дві краплі води схожий на її кумира – співака Еда Ширан. Вже через деякий час у пари народилася дочка – дитинку вони вже привчають любити свого кумира. Ця історія почалася як жарт, але перетворилася на справжню історію про любов.

Аманда завжди жартувала, що колись вийде заміж за Еда Ширана, але доля втрутилася несподіваним чином. Свого обранця вона зустріла через друзів, які, хоч як це дивно, познайомилися з Тайєм на концерті Ширана.

Через рік після знайомства Джонс став перед Амандою одне коліно і запропонував їй стати його дружиною.

Весілля "клону" Еда Ширана / фото: The Sun
Весілля "клону" Еда Ширана / фото: The Sun

Але Тай не був єдиним двійником знаменитості на цьому весіллі. Серед гостей можна було побачити копії Девіда Бекхема, принца Гаррі, Джека Горобця та Гордона Рамзі. Все це надавало церемонії трохи чарівництва та відчуття, що світ знаменитостей став трохи ближчим.

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців
Показати ще

Весілля "клону" Еда Ширана / фото: The Sun
Весілля "клону" Еда Ширана / фото: The Sun

І хоча пара вирішила не робити всю церемонію повністю присвяченої Еду Ширану, слова з його пісні вигравірували на весільному торті. Однак перший танець молодят пройшов під хіт Джеймса Артура.

На жаль, сам Ед Ширан не зміг бути присутнім на весіллі в Манчестері. Однак він відправив парі повідомлення, в якому пояснив, що змушений був відхилити їхнє запрошення через перебування за кордоном.

Тепер пара насолоджується сімейним життям і включає дочки пісні Еда Ширана, сподіваючись, що вона покохає його так само, як і вони.

"Клон" Еда Ширана / фото: The Sun
"Клон" Еда Ширана / фото: The Sun