Український співак, волонтер та фронтмен гурту "Океан Ельзи” Святослав Вакарчук відреагував на черговий терористичний акт з боку росії, після влучання ракети в дитячу лікарю "Охматдит" 8 липня 2024 року.

Відповідні фото та відео Cвятослав Вакарчук виклав на своїй сторінці Instagram.

Станом на вечір 8 липня, за офіційною інформацією відомо про 20 загиблих та понад 100 поранених осіб. Легенда українського року засудим нелюдський злочин терористичної країни по беззахисним, хворим дітям, які кожного дня боряться за своє життя.

"Обстріл хворих дітей в лікарні — це не просто черговий злочин тих, хто давно вже перейшов за межі людського. Це прямий доказ усім тим, хто сподівається умиротворити ворога — для нього не існує меж, не існує жодних законів і заборон. Діяти разом, щодня. Кожному і всім. Разом!”, - написав у своєму пості співак.

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Святослав Вакарчук разом з гуртом "Океан Ельзи" одразу оголосили про фінансову допомогу, яку вони виділяють для лікарні "Охматдит" та закликав інших людей приєднуватись до них та донатити.

“Переказуємо від себе 100 000 грн на підтримку Охматдит. Долучайтесь і ви", - підписав свій пост Святослав Вакарчук.

Сьогоднішня подія показала, що люди завжди готові прийти на допомогу, навіть до незнайомих людей, особливо це було видно в момент, коли сотні різних людей, кинулись розбирати завали під якими були люди, в тому числі діти. В цей момент ніхто не думав про те, що росіяни зможуть завдавати повторний удар в теж місце, було не важливо, одягнений ти в діловий костюм чи в шорти, ціль була одна, допомогти людям.

Нагадаємо, що Святослав Вакарчук розповів, чому тримає в секреті свою сім'ю.

Як повідомляли раніше, Святослав Вакарчук розповів про загибель свого товариша на фронті.

Як писав "Знай" раніше, Святослав Вакарчук опинився за гратами через невдалий ракурс на фото.