Інна Воронова, та сама співачка з Києва, знову на слуху після того, як виклала скріншот листування з колишнім чоловіком-наркодилером Юрієм Чернецьким. Нагадаємо, раніше Воронова потрапила під гарячу руку СБУ за відео про роботу ППО, за що їй дали п'ять років в'язниці, але з умовним звільненням через рік випробувального терміну.

Воронова відправила чоловіка до в'язниці, розчарувалася в Україні та взимку 2024 року переїхала спочатку до Дубаї, потім – до Іспанії, але так і не стала співачкою світового масштабу.

Вона знайшла нового коханого, якого довгий час приховувала – Євгенія, що, за її словами, "не молодий і не гарний".

Воронова та Чернецький, фото: Instagram
Воронова та Чернецький, фото: Instagram

Інна Воронова з новим бойфрендом / фото: скриншот Instagram
Інна Воронова з новим бойфрендом / фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
ТЦК можуть ходити у цивільному: чим це загрожує Київстар піднімає тарифи на 100%: чим це аргументують ПриватБанк почав блокувати карти пенсіонерів: хто потрапляє під удар Введення графіків відключень води: "Київводоканал" звернувся до споживачів
Показати ще

Воронова заявляла раніше, що із колишнім чоловіком зв'язок не підтримує, проте нещодавно у своїх Instagram Stories поділилася скріншотом загрозливих повідомлень від нього. Так, Юрій пише:

"Я вирішив керувати твоїм життям звідси. Я готовий померти за це. Я раджу тобі зробити все, щоб я не вийшов звідси!"

Також він натякнув, що вже "замовив" новоспеченого Інни. Від самої Інни відповіді не було, але вона підписала, що Юрій писав їй подібні повідомлення всю ніч.

Instagram Stories Інни Воронової / фото: Telegram
Instagram Stories Інни Воронової / фото: Telegram

Нагадаємо, котлети в СІЗО носити не збирається: дружина наркодилера Чернецького терміново поїхала до теплих країв.

Раніше ми писали про те, що після Гринкевича Соня Морозюк вирішила податися до співачки: українці цього довго чекали

Крім того, Знай.ua повідомляв, доки солдати носять старі рюкзаки, українські модниці скуповують сумки Hermès за тисячі доларів.