30 червня 2024 року Київ зазнав чергового ракетного удару з боку російських окупантів. Один із снарядів влучив у багатоквартирний будинок на Оболоні, де на момент вибуху знаходився Олег Михайлюта, більш відомий як Фагот, фронтмен українського гурту ТНМК.

Відповідний пост Фагот розмістив на своїй сторінці в Instagram.

Пост співак підписав: "Київ, сьогодні... росяіни досі намагаються вбити мене і кожного українця. Ненавиджу цю державу-терориста! росія має здохнути!".

На щастя, музикант не постраждав, але був сильно вражений побаченим.

У своєму Instagram він написав: "Приїхав квіточки полити додому. От так війна завітала в наше мирне життя... Бережіть себе!".

Популярні новини зараз
ТЦК можуть ходити у цивільному: чим це загрожує ПриватБанк почав блокувати карти пенсіонерів: хто потрапляє під удар Кінець дистанційки: МОН планує зміни в освіті Чоловіків почнуть карати за відсутність цього документу: кому треба поквапитись
Показати ще

Фагот також опублікував відео з місця події, де видно масштаби руйнувань.

На кадрах видно вибиті вікна, пошкоджені балкони та обвали у стінах будинку.

Цей інцидент, на жаль, не поодинокий.

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну тисячі мирних жителів загинули та постраждали внаслідок ракетних ударів. Війна завдає жахливих руйнувань українським містам та інфраструктурі.

Важливо пам'ятати про те, що війна в Україні триває, і небезпека ракетних ударів зберігається. Під час повітряної тривоги необхідно негайно йти в укриття.

Публікація Фагота, скріншот: Instagram
Публікація Фагота, скріншот: Instagram

Нагадаємо, що лідера "ТНМК" Фагота скосила підступна хвороба, співак не планує здаватися.

Як повідомляли раніше, Фагот із "ТНМК" поділився спогадами з перших днів війни.

Як писав "Знай" раніше, Фагот із ТНМК перетворився на фольклорного персонажа і придумав, як насолити загарбникам.