Аріана Гранде опинилася в гущі скандалу через свої слова про Джеффрі Дамера, серійного вбивцю, який потряс світ своїми моторошними злочинами. Поп-зірка зізналася в інтерв'ю, що їй було б цікаво повечеряти з цим убивцею, що викликало шквал критики та обурення у родичів жертв.

Дослівно Аріана висловилася так:

Я мріяла запросити цього серійного вбивцю на вечерю, тому що мені завжди було цікаво, що у нього твориться в голові".

Аріана Гранде / фото: Х
Аріана Гранде / фото: Х

Близькі однієї з жертв Дамера, Тоні Хьюза, висловили глибоке розчарування та образу з приводу коментарів Аріани. Мати Тоні, Ширлі, поділилася своїми емоціями в інтерв'ю, висловивши сподівання, що Гранде усвідомлює, наскільки образливі її слова для сімей жертв:

Популярні новини зараз
ТЦК можуть ходити у цивільному: чим це загрожує Київстар піднімає тарифи на 100%: чим це аргументують Українцям пояснили, як виїхати за кордон, щоб не "розвернули" Дешевше і легше погасити борг: що буде з тими, хто завзято ігнорує комунальні платіжки
Показати ще

"Мені здається, що вона хвора у своєму розумі. Це не фантастика і не смішно говорити, що ви хотіли б повечеряти з ним. Це також не те, що ви повинні говорити молодим людям..."

Вона також обурилася з приводу того, що співачка сміялася, обговорюючи своє захоплення Дамером, оскільки такі висловлювання недоречні та образливі.

Сестра Тоні, Барбара, погодилася з думкою матері і додала, що такі коментарі здаються вихвалянням Дамера, що неприйнятно враховуючи його моторошні злочини та страждання його жертв.

Джефрі Дамер / фото: Друкарня
Джефрі Дамер / фото: Друкарня

Ця ситуація викликала широке обговорення як навколо Аріани Гранде, а й у цілому навколо жанру, що грунтується на реальних кримінальних історіях. Такі проекти приносять величезний прибуток різним медійним платформам, і така популярність викликає питання про етику та повагу до жертв.

Нагадаємо, що подібні спірні проекти, включаючи серіал Netflix про Дамера, викликали безліч контроверсій. Творці серіалу говорили, що провели багато досліджень і намагалися зв'язатися із сім'ями жертв, проте відповіді так і не отримали.

Зрештою, сім'я Тоні Хьюза сподівається, що Аріана Гранде відчує і зрозуміє їхній біль і вибачиться за свої висловлювання, усвідомивши, через що пройшли вони та інші сім'ї, які втратили своїх близьких через Дамера.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що до ітайських робоособаків з автоматами вже вміють бігати і навіть вбивати: Пентагон поспіхом звернувся до Сенату.

Вам буде цікаво дізнатися, 15 років виношував план помсти і вбив невинну: у Запоріжжі чоловік наклав на себе руки, так і не дізнавшись правди

Читайте також: фотограф випадково розкрив справу про вбивство 10-річної дівчинки одним своїм знімком: все сталося випадково