Зірка майбутнього блокбастера “Ворон” звинуватила актора у фізичному, психологічному та сексуальному насильстві під час їхніх стосунків у 2019-му році. І виданню People стали відомі нові подробиці гучної справи, розгляд якої розпочнеться 14 жовтня.

Адвокати FKA Twigs опротестовують прохання представників Шайї ЛаБафа надати повну медичну історію Талії. У судових документах, поданих до Верховного суду Лос-Анджелеса в понеділок, 24 червня та отриманих People, адвокати британської співачки стверджують, що адвокати ЛаБафа “неправомірно шукають приватну фінансову та медичну інформацію Позивача, яка не має жодного відношення до цих питань”.

Популярні новини зараз
Коли чекати "похолодання" після жахливої ​​спеки: вже не рятує і тінь Термінова новина для водіїв: що зміниться після 10 липня З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось
Показати ще

Адвокати Тwigs заявили в судових документах, що 36-річна співачка пройшла психотерапевтичне обстеження і сама підготувала понад 1300 сторінок документів для майбутнього суду над 38-річним ЛаБафом, який, як вона стверджувала, наражав її на сексуальне і фізичне насильство, в її позові, поданому в грудні 2020 року.

Крім того, її адвокати також заявили, що команда ЛаБафа “досліджує всю історію хвороби позивача, виходячи далеко за межі травм, про які насправді йдеться” у справі, не пояснюючи, чому її “історія хвороби, не пов'язана з її емоційним стресом або станом, заподіяним ЛаБафом, їм так необхідна”.

Джерела також повідомляють, що дружина Шайї ЛаБафа, актриса Мія Гот, в якої наступного тижня виходить очікуваний хорор-трилер “МаХХХін”, скасувала частину прес-заходів з промоції фільму. Нагадуємо, що ЛаБаф і Гот почали зустрічатися після виходу “Німфоманки” Ларса Фон Трієра у 2012-му році, одружилися у 2016-му, але у 2018-му році розлучилися, після низки публічних сварок на публіці. ЛаБаф в той же час запросив колишню наречену Роберта Паттінсона, FKA Twigs, у свій режисерський дебют "Милий хлопчик", після чого актори почали зустрічатися. Але через рік пара розлучилася, Шайю ЛаБафа знову бачили з колишньою дружиною Мією, і ходили чутки, що під час карантину пара остаточно примирилася і почала жити разом. Але ні, актора почали помічати за поцілунками у парках Каліфорнії із зіркою “Одного разу… у Голлівуді” Маргарет Кволлі.

Коли ж FKA Twigs подала позов проти Шайї наприкінці 2020-го, Маргарет розірвала стосунки з актором коротко сказавши, що вона вірить Талії Бернет. Також зірку "Ворона" підтримала й інші “колишні" ЛаБафа - співачка Sia, візажистка Керолін Фо. Мовчання зберігали лише Мія Гот та номінантка премії “Оскар” Кері Малліган, яка зустрічалася із зіркою “Трансформерів” після виходу сіквела “Уолл-Стріт”. Шайа ЛаБаф вибачався, заперечував частину звинувачень і вирушив до психіатричної клініки в січні 2021-го замість рехабу для багатих та знаменитих.

У підкасті “Real Ones” Лабаф сказав, що тоді його життя врятувала колишня дружина - Мія Гот: “Вона знімалася в Австралії “Х” та “Перл” поспіль, я не думав, що зможу вийти з нею на зв'язок. У лікарні я порушив кілька правил і мені було заборонено самому зв'язуватися з кимось. Мене кинули всі, дзвонив тільки юрист: ні сім'я, ні друзі, ні навіть чортовий агент. І тут мені зателефонувала Мія, і почала робити це регулярно. Я почув її голос, і це повернуло мені бажання жити”.

Через півроку Шайя було виписано і їх із Гот бачили кілька разів у Лос-Анджелесі, а в січні 2022-го стало зрозуміло, що зірка “МаХХХін” чекає на дитину. У серпні того ж року ЛаБаф підтвердив, що у них з Мією народилася дівчинка, яку назвали Ізабель: "У нас народилася маленька дівчинка Ізабель, їй п'ять місяців, і вона тільки починає сміятися, це дивно", - писав актор. “Міа, моя дружина і я знову знайшли один одного і йдемо до здорової родини з любов'ю та взаємною повагою”. До речі, досі невідомо, чи офіційно вдруге одружилися Гот і ЛаБаф.

FKA Twigs знайшла своє щастя з художником і фотографом Джошуа Хемінгуеєм, якого називає "янголом спокою і доброти", а Маргарет Кволлі вийшла заміж за Джека Антоноффа - відомого музиканта і постійного співавтора пісень Тейлор Свіфт.

Проте всі “колишні” та “нинішні” можуть зустрітися в суді у жовтні 2024-го, якщо команди акторів не погодять до цього часу угоду. І тоді юристи можуть викликати до суду для свідчень й інших зіркових дівчат ЛаБафа, як було у випадку з судами між Ембер Херд і Джонні Депп, і щось підказує, що в цьому випадку на стороні FKA Twigs може бути значно більше голосів “колишніх”.

До речі, подружжя ЛаБаф-Гот і колишні кохані актори зіткнуться "лобами" і в кінопрокаті: зараз на екрани виходить "МаХХХін" з Гот, наприкінці серпня - "Ворон" з FKA, і на початку осені - 120-мільйонний "Мегалополіс" з ЛаБафом та хорор-сенсація Каннського кінофестивалю “Субстанція” з Маргарет Кволлі. Що може бути приводом для погодження умов мирної угоди, але судячи з останніх подій - сторони навпаки готуються до суду.