Популярний у соціальних мережах та на телебаченні український шеф-кухар, постійний суддя шоу "МайстерШеф" Ектор Хіменес-Браво, який нещодавно дуже різко висловився щодо ухилістів, дуже відомий своєю прихильністю до чотирилапих друзів.

У його будинку в Ірпені (Київська область) живуть два собаки породи бельгійський та брюссельський грифон. На своїй сторінці в соціальній мережі Ектор виклав кумедні фото своїх улюбленців та дотепні підписи до них.

Про це стало відомо завдяки новим кадрам, які Ектор опублікував у Instagram.

Stories Ектора Хіменеса-Браво, скріншот: Instagram
Stories Ектора Хіменеса-Браво, скріншот: Instagram

"Життєві меми від Лупіти та Клопіка", - написав Хіменес-Браво.

Популярні новини зараз
Усі гроші на платіжки: українцям повідомили про плани підвищити ще один тариф Українцям стане складніше переоформити авто: що зміниться У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло Автовласники мають лише 10 днів: хто зважився на процедуру, має поспішити
Показати ще

Смішні фотографії відтворюють життєві ситуації, в які потрапляють і люди: "коли сказали, щоб витрачати гроші, треба їх заробляти", "коли хотів на морі, а тобі сказали - йди, сходи в душ", "коли зрозумів, що червень уже майже пройшов".

Відомо, що на початку повномасштабного вторгнення Ектор перебував у відпустці будинку, в Колумбії, де мешкає його родина. Але першого ж місяця великої війни він повернувся в Україну. Його собаки залишалися в Ірпені, за допомогою волонтерів їх вдалося вивезти до Польщі, де Ектор забрав своїх улюбленців.

Stories Ектора Хіменеса-Браво, скріншот: Instagram
Stories Ектора Хіменеса-Браво, скріншот: Instagram

Шанувальники шеф-кухаря відреагували на фотографії та поділилися враженнями у коментарях: "Шикарна добірка фото. Особливо номер п'ять мені сподобалася — де їм заявили, що щоб витрачати гроші, треба їх заробляти)", "Екторе, дуже розсмішили. Дякую!", "Смішні собачки".

Нагадаємо, найсмачніші спагетті з сиром за рецептом Меган Маркл: так ви ще не готували.

Раніше повідомлялося, "Трясся від вибухів": суддя "Майстер Шеф" показав, як пережив атаку російських дронів.

Також, якщо пюрешка вже набридла: суддя "Майстер Шеф" поділився рецептом ароматної сирної картоплі.