Відомий український хореограф Влад Яма знову опинився у центрі скандалу, цього разу через свої мовні уподобання...

Після початку повномасштабної війни Яма, як і багато інших представників шоу-бізнесу, втік із країни. Він оселився у США, зокрема, в Майамі, де нещодавно розпочав викладацьку діяльність у сфері танців.

Влад Яма. Фото Instagram
Влад Яма. Фото Instagram

А зараз він нарешті показав своє "обличчя" остаточно. Особливу увагу привернув його партнерство з Марією Гнатенком, хореографом українського походження, яка веде свою діяльність російською мовою.

Ця співпраця призвела до того, що, як виявилося, і сам Влад Яма не проти використовувати російську у своїх соціальних мережах, зокрема в Stories соціальної мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Термінова новина для водіїв: що зміниться після 10 липня Утримувати тариф більше не будуть: восени на українців чекає новий удар по гаманцях Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес
Показати ще

"Формат був дуже веселий. Танців 7 вивчили, по-моєму. І сальса, і самба (у легкому форматі)", - йдеться в їхній спільній публікації.

Влад Яма, фото Знай.ua
Влад Яма, фото Знай.ua

Особливо гостро це питання виникло на тлі того, що раніше хореограф демонстрував відданість українській мові принаймні у публічному просторі.

Ситуація з Владом Ямою нагадала багатьом історію з Дмитром Ступкою, який також перебуває в США, і який також використовує російську мову.

Влад Яма, скріншот: Instagram Stories
Влад Яма, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, зірковий скандал: Зібров розкритикував Винника та Яму за зраду України

Як повідомляв "Знай.uа", росіяни тріумфують, українцям "пахне" зрадою: Іван Дорн принципово уникає рідної мови

Знай.ua писав, зірка "Кварталу" Ірина Гатун "відморозилася" після ганебного жарту: "Адекватні люди розуміють"