Український телеведучий Даніель Салем, який з початку повномасштабного вторгнення Росії захищає нашу країну на фронті, поділився з публікою відео зі своїми армійськими буднями.

Відповідне відео Даніель Салем оприлюднив на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Даніель Салем служить у розвідувально-диверсійному підрозділі "12 друзів Оушена".

На відео показуються різні фрагменти з життя Салема на передовій: бойові позиції, польові кухні, спілкування з побратимами та багато іншого.

Популярні новини зараз
Термінова новина для водіїв: що зміниться після 10 липня Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..." З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось
Показати ще

"Наша робота різноманітна і дуже цікава! за ці 2 місяці було багато різних емоцій, не все можна показувати, але щось дозволили", - написав у своєму пості Даніель Салем.

Пост ведучого одразу ж зібрав тисячі лайків та коментарів. Користувачі соцмереж дякують Салему за його службу та мужність, а також бажають йому та всім українським військовим якнайшвидшої перемоги.

  • Божої опіки Вам і всім Захисникам! Дякую Вам за захист!

  • Вашу роботу не порівняти ні з чим. Робота всім роботам! Благаю Боженьку, щоб уберіг Вас

  • Гордість України! Дякую Вам і кожному, хто боронить нашу землю!

Даніель Салем — не єдиний український зірковий волонтер, який з перших днів війни пішов на фронт. До лав ЗСУ долучилися також актори, співаки, спортсмени та інші відомі особистості. Їхні мужні вчинки надихають мільйони українців та допомагають вірити у перемогу.

Даніель Салем, фото: Знай.ua
Даніель Салем, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що зірка "Голос країни" Даніель Салем не зміг стримати сліз через дитину.

Як повідомляли раніше, красень з "Голос країни" Даніель Салем після обстрілу показав дівчину, заради якої воює.

Як писав "Знай" раніше, Даніель Салем став жертвою злодія, поцупили найцінніше.