Українська поп-зірка Аліна Гросу вже кілька місяців перебуває у центрі уваги медіа та шанувальників через своє друге заміжжя.

Співачка, яка завжди була відкрита перед аудиторією, цього разу вирішила зберегти в таємниці особистість свого нового обранця, що спричинило хвилю спекуляцій та здогадів серед публіки.

Аліна Гросу, фото: Instagram
Аліна Гросу, фото: Instagram

Інтрига навколо нового чоловіка Аліни посилюється тим, що артистка дозує інформацію про нього, розкриваючи лише окремі деталі.

Однією з таких цікавих подробиць стало визнання Гросу, що її обранець не є громадянином України. Це одразу викликало жваве обговорення серед фанатів, які почали висувати різні версії щодо походження таємничого чоловіка.

Популярні новини зараз
Воювати підуть не всі — в Раді розповіли, скільки всього українців планують забрати З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось В українців погрожують відібрати житло: за що можна залишитись без даху над головою
Показати ще

Особливу увагу привернула заява співачки про те, що її новому чоловікові не довелося вивчати українську мову, оскільки він одразу все розумів. Через це українці і не відкинули думку про те, що її чоловіком може бути її колишній, росіянин Роман Полянський.

Аліна Гросу, скріншот: Instagram Stories
Аліна Гросу, скріншот: Instagram Stories

Артистка, здається, отримує задоволення від створеної нею інтриги.

Вона навіть пожартувала з приводу своєї таємності, заявивши, що у разі розлучення просто замінить свого чоловіка іншим, і ніхто цього не помітить.

Аліна Гросу, скріншот: Instagram Stories
Аліна Гросу, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, гасова лампа, кубики сухого спирту та пап кожух: як Злата Огневич переживала блекаути в дитинстві

Як повідомляв "Знай.uа", третина дівчат ходить на побачення заради безкоштовної їжі: соціологи виявили приховану небезпеку

Знай.ua писав, "чим старіше, тим дурніше": українці "рознесли" Настю Каменських за її поведінку