Відома українська співачка та продюсер Наталія Могилевська, яка також була головним експертом на різних талант-шоу , часто радує віддану аудиторію цікавими публікаціями у Instagram.

Наталія Могилевська активно виступає на підтримку України та її народу. І ось, після чергового концерту вона оселилася в готелі, щоб трохи перепочити, а заразом і поділитися враженнями.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

Крім того, співачка не посоромилася показати себе без сценічного образу, повністю відкривши аудиторії своє "голе" обличчя.

[quote author=""]"Так приємно - початок літнього сезону. Басейн тільки наповнюється, все тільки починається, стільки надій і майбутнього тепла. Вірю в краще", - натхненно написала Могилевська.

Популярні новини зараз
Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось Категорії українців, які матимуть право на відстрочку з 1 липня Ощадбанк порадував клієнтів приємною новиною: чого очікувати українцям "Скоро закінчиться...": ясновидець передбачив фінал повномасштабної війни вже зовсім скоро
Показати ще

Виглядає зірка дуже свіжо, як зазначили численні шанувальники. Більше того, деякі "скинули" їй одразу десяток років, коли побачили обличчя без макіжу, але знайшлися й ті, хто не впізнав знаменитість.

Скріншот із Instagram, Наталія Могилевська
Скріншот із Instagram, Наталія Могилевська

Коментарі - instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Коментарі - instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Нагадаємо, що Наталія Могилевська похвалилася соковитими ягідками.

Раніше ми повідомляли, що Каменських – Жмур, а Могилевська – Могила: українські зірки, які прославились не під своїм ім'ям.

Також стало відомо, що Наталія Могилевська зізналася, як зібрала "тусу" із 30 осіб у себе вдома: "Вона, ризикуючи життям, приїхала".