На концерті Тейлор Свіфт в Единбурзі, Шотландія, сталося щось незвичайне – її фанати буквально спричинили землетрус. Станції моніторингу Британської геологічної служби зафіксували сейсмічну активність лише за шість кілометрів від стадіону "Мюррейфілд", де проходили концерти співачки з 7 по 9 червня.

Найбільш сильний землетрус стався на один із останніх концертів під час виконання пісні "Ready For It?", коли аудиторія досягла піку в 160 ударів за хвилину і створила близько 80 кВт енергії – що еквівалентно приблизно 6000 автомобільним акумуляторам.

Концерт Тейлор Свіфт / фото: Х
Концерт Тейлор Свіфт / фото: Х

Цей рух землі помічено завдяки танцям фанатів і є ще одним прикладом того, наскільки енергійними можуть бути слухачі концертів Тейлор Свіфт.

Сейсмологи відзначають, що подібна сейсмічна активність могла бути помічена лише поблизу стадіону, де знаходилися глядачі. Проте такі випадки викликають здивування та інтерес у науковій спільноті.

Популярні новини зараз
Посадили у "бусик" чи ламають двері? Українцям нагадали, куди скаржитися на ТЦК Гороскоп на тиждень 24-30 червня для всіх знаків Зодіаку: смуга удачі Тельців, напруга Водоліїв та розчарування Дів "Укрзалізниця" змінила серйозне правило – потрібно знати про це заздалегідь Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити
Показати ще

Тейлор Свіфт, фото: People
Тейлор Свіфт, фото: People

Крім того, в мережі почали з'являтися відео, на яких Тейлор Свіфт виконує пісню, виглядаючи при цьому, ніби дуже страждає від нежиті. На кадрах видно, як вона співає і паралельно скидає соплі рукою. Фанати відреагували на це з гумором, припускаючи, що співачка могла раптово захворіти.

Цікаво, що подібні ситуації, коли фанати створюють сейсмічну активність на концертах Тейлор Свіфт, були зафіксовані і раніше у Сіетлі та Лос-Анджелесі.

Крім того, Знай.ua повідомляв, що до ошка Тейлор Свіфт стала пухнастим мільйонером: заробила $97 млн ​​і "обула" нового хлопця господині

Також ми нагадуємо, що з Майкла Джексона "влаштував війну" бабусі через спадщину: за що вони борються

Раніше стало відомо, що фанат подав на Мадонну до суду через те, що вона "сексуально провокувала" його на сцені.