У соціальних мережах випливло фото 5-річної доньки покійної акторки Анастасії Заворотнюк, яку довгий час сім'я приховувала від публіки. Відомо, що одразу після народження доньки Мілани Анастасія Заворотнюк дізналася, що має рак. Після сім'я акторки приховувала обличчя дівчинки.

Виявилось, що дівчинка була присутня на прощанні з мамою, яке відбулося 1 червня, це можна побачити на відео із російських ЗМІ.

Зокрема, на відео можна побачити дівчинку в чорній пишній сукні з білою в горошок хусткою на голові.

Донька Анастасії Заворотнюк, скріншот: YouTube
Донька Анастасії Заворотнюк, скріншот: YouTube

ЗМІ підловили момент, на якому дівчинка втішає свого тата і за сумісництвом чоловіка покійної акторки Анастасії Заворотнюк Павла Чернишова.

Популярні новини зараз
На Україну насувається епічна магнітна буря: триватиме 5 днів Ці Знаки Зодіаку вже зараз отримають у житті все, що хотіли: кому дуже пощастило Як уберегти новий холодильник від постійних відключень світла: запам'ятай ці правила Газові прилади доведеться відключити: "Газмережі" застерегли кожного споживача
Показати ще

Відомо, що поховали акторку на Троєкурівському цвинтарі, а прощання із Заворотнюком проходило у Покровському монастирі. Крім цього, в мережі з'явилися фото, на яких дівчинка з усією родиною побувала на цвинтарі біля могили матері.

Варто зазначити, що Петро Чернишев та Анастасія Заворотнюк познайомилися на проєкті "Танці на льоду", куди Анастасія Заворотнюк була запрошена як учасниця. Між парою виникли почуття, які швидко переросли у серйозні стосунки. Вже у вересні 2008 року Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов офіційно зареєстрували свої стосунки.

Сім'я Анастасії Заворотнюк, скріншот: Instagram
Сім'я Анастасії Заворотнюк, скріншот: Instagram

Пара мріяла про народження спільної дитини, проте протягом 10 років акторка не могла завагітніти. Саме тому сім'я наважилася зробити штучне запліднення. Через деякий час народилася спільна донька, яку назвали Міланою. Але вже за кілька місяців після народження дівчинки в акторки виявили рак головного мозку.

Після цього в акторки почалися серйозні проблеми зі здоров'ям. За останніми новинами жінка була частково паралізована та прикута до коляски.

Відразу після діагнозу, що Анастасія, що її сім'я зникли з публічного простору і активно приховували стан акторки. Окрім цього, сім'я приховувала і новонароджену дівчинку.

Нагадаємо, Потап, який знімав штани в Москві, порадів смерті Заворотнюка: "Більше не зіграєш".

Раніше повідомлялося, що померла "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк.

Також, голлівудській акторці з українським корінням довелося заплатити Netflix за відмову грати росіянку.