Український співак EL Кравчук, який ось уже більше року знову намагається здобути популярність, поскаржився на те, що його "скасовують". Справа в тому, що концерти артиста скасували у Хусті. А причиною стало те, що місцеві почали надсилати гнівні коментарі.

За словами артиста, його така ситуація дуже засмутила.

Про це співак розповів нещодавно у невеликому інтерв'ю для одного з українських радіо, сюжет доступний для перегляду на YouTube.

"Такого в моєму житті ще не було, скажу чесно. І за 29 років співу я вперше натрапив на людей, у яких "ханжеське" ставлення до шоу. Зробили так, що люди, які хотіли це побачити, не побачили. Але я вважаю, що ми обов'язково повернемося в Хуст і будуть там концерти. Так, я незвично виглядаю, я за свободу в зовнішньому вигляді. І я цю свободу ніс завжди і буду так робити", - розповів співак в інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Нові правила для водіїв: де і коли можуть перевіряти військовий квиток Газові прилади доведеться відключити: "Газмережі" застерегли кожного споживача Готуйте додаткові 300 гривень: українцям прийдуть перераховані платіжки Смартфони йдуть у минуле: молодь масово повертається до кнопочних телефонів
Показати ще

EL Кравчук, скріншот: YouTube
EL Кравчук, скріншот: YouTube

Зазначимо, що виступ EL Кравчука мав відбутися у травні у клубі-ресторані "FoRest". Але місцеві жителі стали скаржитися на неприйнятний образ артиста.

"Якщо ЦЕЙ приїде, то я більше не прийду до вашого ресторану", "цього п**ара тут бути не повинно", - такі повідомлення стало отримувати заклад.

EL Кравчук, скріншот: YouTube
EL Кравчук, скріншот: YouTube

Представники EL Кравчука з цього приводу наголосили, що таких ситуацій вони ще не мали. Але вони натомість не отримали жодного підтвердження заяв, тому що скріншоти повідомлень надані не були.

"Дивно, що в сучасній Україні досі є місце буллінгу персоналій через їхній зовнішній вигляд. Вважаю, що заклад надійшов непрофесійно. Цим вони показали, що до європейського мислення їм дуже далеко", - заявив тоді менеджер EL Кравчука Андрій Блінов.

Нагадаємо, невже вирішив іти захищати рідну країну: Дантес показав себе біля будівлі ТЦК та СП.

Раніше повідомлялося, зірковий скандал: Зібров розкритикував Винника та Яму за зраду України.

Також, Олег Скрипка зізнався про маму, яка спілкується з родичами в Росії.