Відомий блогер Спартак Суббота, який рік тому потрапив у центр скандалу через те, що видавав себе за іншу людину, зізнався, що не має страху перед службою у ЗСУ. Тим не менш, поки він не має наміру вступати до лав армії, і пояснив, чому. Також стало відомо про його доходи.

В інтерв'ю він заявив, що заробляє гроші на продажі своєї книги, проведенні консультацій та участі в корпоративних заходах. Наприклад, він допомагає вирішувати проблеми у колективах, за що бере 5 тисяч доларів.

Спартак Субота / фото: Instagram
Спартак Субота / фото: Instagram

"Приїжджаю на підприємство, дивлюся, що в них відбувається. Протягом 1-2 тижнів поринаю в процеси, мені дають інформацію. Це коштує 5 тисяч доларів. Буває, що продуктивна людина має серйозні поведінкові вади, які деструктивно впливають більшість людей", – розповів він.

Спартак за одну консультацію отримує 100 доларів і не планує змінювати ціну навіть якщо стане дуже відомим. Його щомісячний заробіток може досягати 10 тисяч доларів, але він залежить від кількості лекцій.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Нині він пересувається таксі, оскільки свій автомобіль продав.

Щодо мобілізації, за словами блогера, він ще не оновлював свої дані в ТЦК. Він сказав, що зробив це кілька тижнів до початку повномасштабного вторгнення. Хоча він пройшов навчання у суворовському училищі, він не вважає його військовою підготовкою.

"Було таке відчуття, що щось буде, і нехай воно буде, нехай буде військовий квиток, він зайвим не буде. Тому я оновив", – пояснив Спартак.

Наразі Спартак не планує з'являтися на військкомат для початку служби. Причиною цього є його навчання у докторантурі. За його словами, після закінчення докторантури він піде оновлювати свої дані до ТЦК.

На питання, чи боїться він служити, Спартак відповів негативно. Проте, як і багато людей, він визнав, що побоюється болю та смерті.

Нагадаємо, що з дослідження журналіста стало відомо, що Суббота ніколи не навчався на психіатра та не працював у Службі безпеки України, як раніше стверджував. Також з'ясувалося, що він вступав у інтимні стосунки з клієнтками, займався політичним піаром ОПЗЖ та не писав наукових праць самостійно.

Читайте також: російський контент – це для дорослих: Спартак Субота підірвав терпіння громадян

Також вам варто дізнатися про те, щоб логер Спартак Субота може сісти у в'язницю на 2 роки - копи не готові його відпускати

Раніше Знай.ua інформував, дали 5 мільйонів: Спартака Суботу спіймали на "відбілюванні" проросійських депутатів