Відомий український шоумен Анатолій Анатоліч поскаржився на “власника майже всіх квартир Києва”, журналіста та ютубера Дмитра Гордона.

Про це він розповів у своєму Instagram.

Анатоліч зізнався, що підписаний на Гордона в istagram. Він доволі часто переглядав дописи журналіста та в цілому стежив за сторінкою. Він був прихильником інтерв'ю, які брав Гордона, а також йому подобалися кумедні відео журналіста. Ситуація кардинально змінилась, Анатоліч переглянув свої погляди до “творчості” Дмитра. Ведучий зазначив, що в останній час Гордон публікує на своїй сторінці дивні та непотрібні відео, які псують загальні враження.

"Дмитро Ілліч Гордон…Мені подобалося, як він вів свій Instagram, Facebook. Але зараз я, Дмитре Іллічу, відписався. Можливо, через те, що активно дивився, любив, мені постійно потрапляли дописи в стрічці. Там ви постите всілякі приколи з Viber, деякі вже дворічної давнини. Стрічка в Instagram мені така не подобається", – заявив Анатолій.

Анатоліч відписався від сторінки Гордона. Фото: скріншот зі сторіз шоумена
Анатоліч відписався від сторінки Гордона. Фото: скріншот зі сторіз шоумена

Популярні новини зараз
На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Тепер ведучий не слідкує за Instagram-сторінкою Гордона, адже він нібито постить у своєму фотоблогу дивні речі, які нецікаво дивитися. Шоумен додав, коли Гордон почне знову “нормально” вести свої соцмережі, тоді він знову підпишеться і буде цікавитись його контентом.

"Я відписався, в мене час відпочинку від Гордона. А мені Instagram видає його в рекомендаціях. Коли Дмитро Гордон припинить постити ось цю х*рню всіляку, я знову підпишусь до вас та буду із задоволенням стежити. Мені подобаються приколи, де ви щось говорите, а не ось це, де ви постите приколи з Viber", – заявив Анатоліч.

Анатолій Анатоліч. Фото:Instagram
Анатолій Анатоліч. Фото:Instagram

Нагадаємо, що Анатолій Анатолич став винуватцем впровадження нічної зміни у ТЦК.

Як повідомляли раніше, Анатолій Анатоліч розповів про плюси "утриманок".

Як писав "Знай" раніше, кум Лободи Анатоліч вів захід у США російською мовою, але "режим Фаріон" попросив не включати.