Фронтмен Imagine Dragons, Ден Рейнольдс, зізнався, що може запізнитися на концерти, якщо йому потрібно дограти партію у League of Legends. Це не дивно, адже вийти із гри достроково не можна – можна отримати штраф.

Washington Post випустило матеріал про зв'язок Imagine Dragons та відеоігор, де розкрилися цікаві факти про гурт.

Наприклад, Рейнольдс розповів, що для нього виступ із композитором Nintendo Коджі Кондо у 2014 році був важливішим, ніж виступ із учасниками The Beatles.

League of Legends / фото: скриншот Youtube
League of Legends / фото: скриншот Youtube

Imagine Dragons разом із Кондо виконали саундтрек із Legend of Zelda, і для Рейнольдса це було значуще, оскільки він зростав на іграх Nintendo, а не на музиці The Beatles.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців
Показати ще

Гітарист групи, Уейн Сермон, сказав, що League of Legends приваблює його складністю та стратегією, і що вік вже не дозволяє йому бути таким самим швидким, як раніше:

"League of Legends, безумовно, вразила мене складними викликами. Ви граєте проти інших людей, але це не схоже на Call Of Duty, де якийсь 12-річний хлопчик зі снайперською гвинтівкою щоразу домінуватиме над вами. Є метамислення і макростратегія, але найвправніша команда не завжди буде виграючою. Це добре, оскільки мені 37, тому мої м'язи не такі, як раніше".

Ден Рейнольдс / фото: скриншот Youtube
Ден Рейнольдс / фото: скриншот Youtube

Рейнольдс зізнався, що він великий шанувальник ігор Blizzard, таких як Warcraft, StarCraft та Diablo, а також серії ігор Dark Souls. Музика Imagine Dragons використовувалася в трейлерах для Nintendo Switch, і гурт написав треки для ігор Starfield та League of Legends.

У 2014 році вони навіть виконали композицію Legend of Zelda разом із культовим композитором Nintendo Кодзі Кондо на першій Game Awards, що Рейнольдс вважав більш значущим, ніж їхній виступ перед Полом Маккартні.

Крім того, в 2014 році Imagine Dragons представили кіберспортивний гімн Warriors, створений на честь чемпіонату світу з League of Legends.

Нагадаємо, Lida Lee потрапила до обіймів алкогольної залежності прямо після концерту: гості зняли на відео

Раніше нам стало відомо про те, що " Винні люди": вокаліст гурту "Ненсі" воскрес із минулого, пішов таксувати і сумнівно висловлюватися про війну

Також поспішаємо повідомити, з кінчався легендарний барабанщик гурту Scorpions