Популярна українська співачка, радіоведуча, кума артиста Дзідзьо та головна "кіцька" країни Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації в соцмережі Instagram .

Оля Цибульська на одному зі своїх виступів вирішила поговорити з глядачами на тему того, як зараз популярні косметологи та послуги, які вони надають.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Артистка зізналася, що не хоче нічого в собі міняти кардинально, бо любить власну особу та приймає вікові зміни.

[quote author=""]"Моя пика максимально емоційна і допомагає не тільки їсти хліб, але і передавати все, що відчуваю. Завжди прошу косметологів робити так, щоб нічого не змінювалося в рисах обличчя. Бо глобальні тренди краси, які легко досягаються трьома. шприцами філерів, підуть через рік-два. А морда - не барабан.

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Скріншот із Instagram, Оля Цибульська
Скріншот із Instagram, Оля Цибульська

У жартівливому тоні вона висміяла тих, хто зараз ходить із наколотими губами і не тільки, через що всі дівчата стали як сестри з однаковими обличчями. Співачка переконана, що зовнішність відображає все, що відбувається у людини в душі, і хочеться зберегти свою індивідуальність.

"Я змирилася зі зморшками, опущенням жирових пакетів, збільшенням цифри в паспорті та чеку за послуги у косметолога 😂 Вік зустрічаю з усмішкою та кремом з SPF. додала Цибульська.

Нагадаємо, що "Під столом на кухні...": Оля Цибульська в "жіночій" книзі розкрила великий секрет.

Раніше ми повідомляли, що не тільки Залужного, а й Буданова: Оля Цибульська знайшла заміну – "Щоб тапки в зубах носив".

Також стало відомо, що Оля Цибульська розповіла, коли потрібно витрачати гроші на діаманти: "Я більше думаю про зуби".